Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri pe care trebuie să le arunci acum din bucătărie

Diverse

Lucruri pe care trebuie să le arunci acum din bucătărie

Tu știi care sunt acele lucruri pe care trebuie să le arunci din bucătărie? Acolo pot fi anumite obiecte sau unele alimente de care nu ai nevoie sau care îți pot pune sănătatea în pericol. Iată ce ar trebui să arunci din bucătărie.

Lucruri pe care trebuie să le arunci acum din bucătărie

1. Buretele. Poate ai anumite metode prin care îl cureți, însă trebuie să știi că nu este ușor să îndepărtezi toți microbii. Tocmai de aceea este recomandat ca bureții de la bucătărie să fie înlocuiți frecent.

2. Alimente rămase după ce ai gătit. Poate ți-ai propus să le folosești în alte rețete. Dar, dacă le-ai uitat prin frigider, nici tu nu mai știi de când, cel mai bine ar fi să le arunci. Nu le mai găti!

3. Alimentele din congelator care au pe suprafața lor multe cristale de gheață, multă zăpadă și au un aspect uscat. Cel mai bine ar fi să renunți la ele. Nu vor mai avea un gust bun.

4. Condimente expirate. Nu are sens să le mai păstrezi dacă vezi pe ambalaj că au expirat. Dacă nu au un aspect prea plăcut și, în plus, încep să separe, atunci acele condimente ar trebui să fie aruncate.

CITEȘTE ȘI: Trucuri de bucatarie care vor REVOLUTIONA modul in care gatesti!

CITEȘTE ȘI: Top 5 trucuri-SOC de la bunica pentru a spala diverse obiecte din bucatarie

CITEȘTE ȘI: Cum sa spalati prosoapele de bucatarie cu ajutorul cuptorului cu microunde. Vor deveni noi ca si cum le-ati fi cumparat ieri!

5. Praful de copt. Dacă îl ai în bucătărie de foarte mult timp, iar data de expirare de pe ambalaj arată că nu mai poate fi folosit, atunci aruncă-l!

6. Albușuri sau gălbenușuri. Poate le-ai păstrat după ce ai gătit. Te gândeai că le poți include în alte rețete. Este recomandat să nu lași să treacă mai mult de 24 de ore înainte de a le găti.

7. Carne care nu miroase bine. Dacă nu miroase bine, atunci nici nu va avea un gust placut. De asemenea, dacă vei consuma carnea care nu are un miros plăcut, atunci riști să faci chiar și toxiinfecție alimentară.

Sursă foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top