Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa iti amenajezi bucataria daca e prea mica

Stil de viata

Cum sa iti amenajezi bucataria daca e prea mica

Bucataria este locul in care petrecem cel mai mult timp, fara sa ne dam seama. Nu toti ne permitem o casa spatioasa care sa aiba o bucatarie incapatoare. Multi dintre noi se bucura ca incap aragazul si frigiderul in ea si ca se pot misca doi pasi la stanga si dreapta ca sa faca mancare ori sa puna la foc un ceai sau cafeaua de dimineata.

Cum sa iti amenajezi bucataria: Detaliul care face diferenta si iti da mai mult spatiu

Din seria „Do it yourself”, pagina de Facebook Nifty iti propune o solutie ingenioasa daca in bucataria ta nu au nici mustele loc cand simt mirosul de mancare.

Multi dintre noi ne plangem ca nu avem unde sa depozitam toate borcanelele cu condimente, mustarul ori alte produse la indemana, iar daca le lasam pe masa nu mai avem loc de altceva. Proiectul pe care ti-l propune Nifty pentru amenajarea bucatariei tale rezolva aceasta problema si iti propune un sertarel cu sine pe care il poti face chiar tu si il poti depozita in spatele frigiderului, mai ales daca acesta sta aproape de perete.

Nu e mare bataie de cap. E vorba doar de asezat niste rafturi care sa iti permita sa depozitezi pe ele ce vrei. Trebuie doar sa bati niste cuie si sa le asezi pe sine sau, si mai simplu, pe niste roti. Vei avea un mobilier discret si elegant. De fiecare data cand vei dori borcanul cu ciocolata topita sau sarea si piperul nu va trebui sa faci altceva decat sa tragi de manerul celui mai cool mobilier din casa ta.

Vezi in videoclipul de mai jos cum economisesti cu adevarat spatiu in bucatarie:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top