Connect with us

Revistateo.ro

Obiecte care se păstrează la frigider

Life

Obiecte care se păstrează la frigider

Știai că sunt unele obiecte ce se păstrează la frigider? Pe lângă faptul că te ajută să păstrezi alimentele la o temperatură scăzută, frigiderul poate fi util și în alte circumsanțe. Cu siguranță nu te așteptai să afli că lenjeria de pat, de exemplu, poate fi păstrată în frigider. Iată ce obicecte poți depozita în siguranță acolo și de ce.

Obiecte care se păstrează la frigider

Așa cum am spus mai sus, lenjeria de pat poate fi pusă în frigider. Cearșaful și lenjeria de pat pot fi învelite într-o folie de plastic, apoi lăsate la rece până seara când te vei bucura de efectul lor răcoritor în zilele călduroase de vară.

Și florile proaspăt culese pot fi ținute în frigider. Dacă vei să le păstrezi o zi sau două pentru o anumită ocazie, ai putea să le ții la frigider. Se păstrează mai bine la o temperatură scăzută. Cel mai bine ar fi să ceri sfatul unui specialist în această provință. Astfel te asiguri că păstrezi florile în cele mai bune condiții la frigider.

Ai purtat prea mult o anumită pereche de pantofi? Atunci ai putea să pui acei pantofi într-o folie de plastic, să o închizi bine, apoi să o depozitezi la frigider pentru câteva ore. Mirosul neplăcut va dispărea și la fel și bacteriile din inetrior.

CITEȘTE ȘI: Alimente pe care le păstrezi în frigider, chiar dacă nu este nevoie

CITEȘTE ȘI: Pune parfumul in frigider si vezi ce se intampla. Rezultatele sunt uimitoare

Puloverele din mohair sau angora pot fi lăsate peste noapte la congelator, într-o folie de plastic. Astfel nu vor mai lăsa scame. De ce? Datorită temeraturii scăzite, fibrele se vor contracta. Rezultatul? Nu vor mai lăsa scame.

Și lumânările parfumate pot fi păstrate la frigider, în special cu o zi înainte de a fi aprinse. În felul acesta te asiguri că vor rezista mai mult, dar și mai bine.

Și făina poate fi păstarată la frigider. O poți depozita acolo, dar înainte de a fi inclusă în orice rețetă, este bine să fie lăsată să ajungă la temperatura camerei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top