Connect with us

Revistateo.ro

Pune 3 bureti de vase in frigider. Rezultatul este uimitor!

Stil de viata

Pune 3 bureti de vase in frigider. Rezultatul este uimitor!

Pune 3 bureti de vase in frigider si rezultatele te vor lasa fara cuvinte! De multe ori obisnuim sa aruncam fructele si legumele din frigider pentru ca si-au pierdut prospetimea. Toata lumea este constienta de faptul ca un aliment cu cat este mai proaspat, cu atat ofera organismului mai multi nutrienti. Desigur, exista si mici exceptii de la regula, insa majoritatea fructelor si legumelor trebuie consumate cand sunt foarte proaspete.

Daca si pe tine te supara faptul ca fructele si legumele nu isi pastreaza prospetimea mai mult timp, poti apela la urmatorul truc, care este foarte ingenios si eficient. Tot ce trebuie sa faci este sa asezi in raftul pentru fructe si legume din frigider trei bureti de vase.

CITESTE SI: UITE CE PASTILE A LUAT ACEATSA TANARA DE A RAMAS FARA COLON

CITESTE SI: MISTERUL GRUPELOR SANGUINE A FOST DEZVALUIT. PERSOANELE CU RH NEGATIV AU TRASATURI NEOBISNUITE

Acestia vor absorbi umezeala in exces si astfel vor crea o atmosfera potrivita pentru pastrarea alimentelor. In acest fel fructele si legumele nu se vor mai altera atat de repede si isi vor pastra toate proprietatile un timp indelungat. Buretii trebuie storsi zilnic si schimbati la cateva zile. Incearca si tu si rezultatul te va uimi!

In filmuletul de mai jos poti vedea mai multe trucuri si sfaturi care iti vor usura viata, printre care si acesta. Vezi cum poti curata usturoiul in doar 10 secunde, cum sa iti cureti pantofii intr-un mod foarte eficient folosind pasta de dinti, cum sa cureti si sa dezinfectezi tocatorul din bucatarie, sau cum sa scapi de mirosul pregnant de ceapa si usturoi de pe maini. Urmareste cu atentie toti pasii de mai jos si vei invata multe secrete care te vor ajuta sa economisesti timp si energie!

sursa foto: 123rf.com

Subiecte pe aceeasi tema: Iată ce poți face cu un burete de bucătărie

Buretele de bucătărie poate are mai multe întrebuințăro decât crezi și nu este necesar doar pentru spălatul vaselor. Spre exemplu, îl poți așeza în ghiveciul plantelor pentru a absorbi umezeala în exces. Așa vei menține plantele sănătoase și vei regla nivelul de umezeală din solul acestora. Totodată, va menține planta hidratată atunci când uiți să o uzi. Interesant, nu-i așa?

Cu ajutorul buretelui de vase poți îndepărta foarte ușor și eficient părul de animale de pe covor. După cum știm, animalele și covoarele nu se vor iubi niciodată și mereu vei avea de strâns în urma pisicilor și a cățeilor din casă. Ține sub control nervii și curățenia din casă cu ajutorul banalului burete pentru vase. Perie covorul ori de câte ori este necesar cu ajutorul unui burete uscat sau ușor umed.

Dacă este necesar să strângi colecția de bibelouri sau alte obiecte fragile, poți apela cu încredere la bureții de vase pentru depozitare. Uneori poate fi vorba despre acțiuni delicate care se pot finaliza cu obiecte prețioase sparte. Umple cutia în care le vei așeza cu bureți de vase curați și astfel vei proteja obiectele tale de suflet atunci când te muți sau le transporți undeva.

Dacă ai unghiile fragile, le poți pili cu partea abrazivă a unui burete de vase. Este o metodă mai delicată de la netezi suprafața unghiilor fără să le lezezi în niciun fel. Totodată, atunci când ai dureri de dinți, le poți ameliora cu ajutorul buretelui de vase. Tot ce trebuie să faci este să îl îmbibi într-o soluție care conține un agent de amorțire și să îl ții pe zona afectată. Asigură-te că buretele este steril și înmoaie-l într-o soluție din ulei de cuișoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top