Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți menții tenul sănătos pe perioada unei călătorii

Frumusete

Cum să îți menții tenul sănătos pe perioada unei călătorii

Să îți păstrezi machiajul și coafura intacte pe timpul unei călătorii lungi nu este deloc ușor. De fiecare dată când ieși dintr-o mașină sau dintr-un avion după multe ore de călătorie este aproape imposibil să arăți fantastic. În cele mai multe dintre cazuri vei avea diverse probleme precum piele uscată, pete, uchi umflați sau păr fără volum. Pentru că nimeni nu vreau să arate groaznic când ajunge la destinație, am încercat să adunăm câteva sfaturi care să te ajute atunci când călătorești.

Cel mai important lucru este să combați pielea uscată. Aceasta este o problemă comună pentru femeile care călătoresc mult cu avionul deoarece aerul care circulă în avion usucă pielea instant. Pentru a-ți salva tenul de această neplăcere este foarte important să te hidratezi în profunzime în noaptea precedentă zborului. Folosește o cremă cu acid hialuronic, un ingredient care reține apa și menține pielea hidratată pe o perioadă mai lungă.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE ZIUA SĂPTĂMÂNII ÎN CARE TE-AI NĂSCUT DESPRE TINE ȘI PERSONALITATEA  TA

Pe lângă un ser sau o cremă hidratantă, specialiștii recomandă să ai la tine apă de trandafir într-o sticlă cu pulverizator. Astfel îți poți reîmprospăta tenul ori de câte ori simți nevoia.

Dacă tocmai te-ai trezit dintr-un pui de somn cu ochii umflați aplică o compresă rece. Poți folosi pur și simplu apă rece de la robinet, în cazul în care crema ta de ochi este depozitată în bagajul tău de cală.

Pielea nu rămâne întotdeauna curată și catifelată pe durata unei călătorii, așa că te poți trezi cu coșuri neașteptate, pete roșii sau iritații. De cele mai multe ori acestea apar din cauza deshidratării. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te exfoliezi imediat ce ai ajuns și apoi să te rehidratezi. Pe coșuri poți aplica puțină pastă de dinți, care le va usca ca prin minune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top