Connect with us

Revistateo.ro

cum sa iti faci masti de fata naturale

Stiri

Cum să îţi faci măşti de faţă naturale

Cel mai simplu, sigur şi sănătos mod este să îţi prepari singură măşti de faţă naturale cu ingrediente proaspete şi proprii.

CITEŞTE ŞI: MASCA DE FAŢĂ CU GĂLBENELE

Masca din făină de ovăz şi iaurt este perfectă pentru înlăturarea celulelor moarte. Această mască o poţi realiza în doar 3 minute şi face minuni pentru toate tipurile de ten. Ai nevoie de o lingură de făină de ovăz, măcinată foarte fin, o lingură de iaurt organic, fără arome şi câteva picături de miere. Într-un bol de porţelan, amesteci făină cu iaurtul şi adaugi câteva picături de miere. Poţi adăuga şi câţiva fulgi de ovăz. După ce aplici masca, o laşi să acţioneze circa 15 minute, după care o înlături cu apă călduţă.

Masca cu miere este aliatul perfect împotriva tenului uscat. Ştim deja că mierea face minuni pentru pielea noastră. Asfel, pentru a hidrata tenul uscat, e de ajuns să încălzeşti o linguriţă de miere şi apoi să masezi cu grijă pielea umedă. Masajul trebuie să dureze 10 minute. Lasă să se usuce şi abia apoi spală cu apă caldă.

Masca cu lămâie combate tenul gras. Pentru a realiza această mască pentru tenul gras, amestecă 1-2 linguriţe de miere, suc de la o jumătate de lămâie, 3 linguriţe de iaurt şi un albuş de ou bătut spumă. Aplică soluţia pe faţă şi lasă să acţioneze pentru 15 minute, apoi spală cu apă călduţă.

Masca din muşeţel şi mentă te scapă de apariţia coşurilor. Această mască este destinată mai degrabă prevenirii decât tratării şi este, în acelaşi timp, o excelentă modalitate prin care poţi revigora aspectul pielii şi prin care zgârieturile, petele lăsate de acnee şi alte inflamaţii pot fi atenuate. Într-un castronel mic, amestecă o lingură de flori de muşeţel uscate cu o lingură de mentă proaspătă mărunţită, o lingură de miere şi un ou. Aplică această compoziţie pe faţă, pe gât şi pe piept şi las-o să acţioneze 10-15 minute înainte de a clăti cu apă rece.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top