Connect with us

Revistateo.ro

Cum să eviți irosirea produselor cosmetice

Frumusete

Cum să eviți irosirea produselor cosmetice

Termină produsele pe care le folosești acum! Dacă mai ai jumătate de sticlă de șampon, nu cumpăra alta nouă doar pentru că ai găsit-o la reducere. Vei avea tendința de a uita de șamponul vechi și astfel îl vei irosi. Așteaptă până ce ai într-adevăr nevoie de un nou produs cosmetic și asigură-te că golești cu adevărat recipientele.

Nu cumpăra din impuls. De multe ori achiziționăm produse care nu ne sunt de un folos real și pe care, în final, nu le utilizăm. Doar pentru că ai văzut o reclamă nouă, nu înseamnă că produsul respectiv trebuie să se afle musai pe rafturile tale. Cunoaște-ți prioritățile și cumpără exact cosmeticele de care ai cu adevărat nevoie și care se potrivesc tenului tău.

Înceacă mostrele. Dacă ești interesată de un nou produs, caută un tester disponibil în magazine. Încearcă-l pentru a te asigura că ți se potrivește și astfel nu vei cheltui banii în zadar. Unele magazine ofere mostre care pot fi luate acasă și care te ajută să îți dai seama dacă produsul respectiv coincide cu nevoiele tale.

Îaninte să cumperi un nou produs, verifică dacă nu ai deja ceva asemănător. Dacă ai acasă încă 5 loțiuni hidratante, de ce ai cumpăra încă una doar pentru că are alt parfum? De asemenea, orientează-te spre produse versatile, care pot avea mai multe întrebuințări. Spre exemplu, alege un blush sub formă de creion, care poate fi utilizat și pentru buze. Astfel vei termina mai repede produsele și nu te vei plictisi de ele. Este mult mai eficient decât să ai mai multe cosmetice pe care să le consumi într-un timp foarte îndelungat.

Cumpără cantități mici. Dacă alegi un produs pentru prima dată, este indicat să optezi pentru un gramaj mai mic. Astfel, nu vei fi irosit prea mult dacă nu îți place sau dacă nu este eficient pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top