Connect with us

Revistateo.ro

feminina

Stiri

Cum să devii mai feminină față de partenerul de cuplu

Bărbatul este responsabil de partea mai dură a unei relații, așa cum femeii îi revine rolul de a fi cât mai feminină în cuplu pentru a păstra un echilibru și o armonie în casă.

CITEȘTE ȘI: 4 LUCRURI LA CARE SE GÂNDESC FEMEILE IN TIMPUL ACESTUI TIP DE SEX

Cu cât ești mai feminină față de partenerul tău de cuplu, cu atât relația voastră va fi una fericită și de lungă durată. Iată care sunt secretele feminității!

 1. Iubește-te pe tine mai întâi de toate. Acesta este primul pas atunci când vrei să devi o tipă cât se poate de feminină. Dacă nu știai asta până acum atunci trebuie să ții minte că este foarte important să înveți să te iubești și să fii fericită cu tine însăți.

Fericirea ta nu depinde de partener, de o relație, de mediul de la job sau de cei din jurul tău, ci de ce alegi tu să faci. Poți avea momente în care să fii deprimată sau tristă pentru că ești om, însă încearcă să îți amintești repede că tu ești singura care te poate scoate din această stare și nu ezita să iei măsurile necesare.

2. Nu încerca să controlezi relația. Foarte multe persoane cred că o relație trebuie controlată într-o oarecare măsură. Nu face acest lucru și nu-ți controla relatia sau partenerul de cuplu. Ai control doar asupra propriei vieți, însă nu și asupra partenerului. Gândește-te că nu ți-ar plăcea la rândul tău să fi controlată de nimeni.

Așadar, atunci când tu vrei la film sau în parc, iar în schimb partenerul tău de cuplu ar vrea să se relaxeze, nu îl forța să mearga cu tine. Fie te duci cu prietenele, fie rămi cu iubitul acasă și vă relaxați la un film în propria locuință. Popcornul și sucurile pot fi savurate și pe canapeaua voastră din sufragerie.

3. Îngrijete-te. Niciun bărbat nu își va dori să aibe alături și să se afișeze în public cu o femeie care arată mai mult a bărbat. Aranjează-ți mereu părul, unghiile și tenul. Ai mare grijă și la ținuta pe care o alegi, pentru că asta te poate face extrem de sexy și de feminină.

Sursa foto: amyjhawthorn.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top