Connect with us

Revistateo.ro

Cum să ai sprâncene perfecte

Machiaj

Cum să ai sprâncene perfecte

Dacă îţi doreşti să ai sprâncene perfecte, atunci trebuie să ţii cont de câteva sfaturi simple şi uşor de urmat. Dacă eşti genul de tipă care te pensezi foarte mult, la un moment dat firele de par vor înceta să mai crească iar tu nu îţi vei mai putea remodela sprâncenele după bunul plac. Noroc că acest mic neajuns se poate corecta cu creionul de sprâncene.

Înainte de toate cel mai important este să îţi alegi un creion bun. Încearcă cât mai multe produse, de la mai multe firme şi cumpără-l pe cel care ţi se potriveşte şi a cărei culoare este cea mai apropiată de culoarea ta naturală. Dacă vei alege o culoare diferită, negru sau maroniu, atunci când îţi vei aplica creionul diferenţa de culoare va fi dizgraţios vizibilă, şă nu va fi plăcut.

Apoi trebuie să îţi laşi sprâncenele pe mâna unui profesionist, cel puţin o dată la câteva luni. Dacă îţi doreşti să îţi schimbi uşor forma, atunci lasă-ţi sprâncenele să crească timp de 2 luni, fără a le mai pensa deloc, apoi du-te la o cosmeticiană pricepută. În funcţie de cât de mult ţi-au crescut sprâncenele, aceasta poate modifica uşor forma acestora. Important este ca până la a doua vizită, să nu pensezi decat firele de păr care cresc pe langa forma creată de specialist.

CITEŞTE ŞI: MACHIAJUL CARE TE POATE FACE SĂ ARĂŢI INCREDIBIL

După ce ai ajuns acasă, primul pas va fi să îţi piepteni bine sprâncenele în direcţia de creştere a acestora, cu ajutorul pieptenelui special de la creion. În cazul în care sprâncenele tale sunt foarte lungi, le mai poţi scurta cu foarfeca.

Acum urmeaza aplicarea creionului. Sprancenele se “desenează” într-o singură direcţie, cea a creşterii firelor de păr, Miscările tale trebuie să fie uşoare şi delicate şi va trebui ca tu să începi de la partea interioară a sprâncenelor. Nu apăsa foarte tare pe creion, deoarece nu trebuie să se vadă linii clare, care să fie vizibile şi de la depărtare, ci pur şi simplu trebuie să umpli puţin şi să uniformizezi sprâncenele naturale.

Ultimul pas, şi cel mai simplu, este cel în care uniformizezi culoarea aplicată cu ajutorul periuţei speciale cu care vine creionul de sprâncene. Toate creioanele de sprâncene de calitate au şi un pieptene mic pe capac, cu ajutorul căruia tu vei întinde şi mai bine creionul, pentru ca acesta să nu fie vizibil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top