Connect with us

Revistateo.ro

Cum să ai picioare fine mai mult timp

Frumusete

Cum să ai picioare fine mai mult timp

Nimeni nu își dorește o piele iritată și niște picioare pe care să le epileze o dată la câteva zile. Dacă epilatorul sau ceara nu sunt pe placul tău, tot ce îți rămâne de făcut este să folosești o lamă. Totuși, există anumite secrete care te vor ajuta să ai picioarele fine mai mult timp și să eviți iritațiile chiar și în acest caz.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ-ȚI FACI SINGURĂ O CREMĂ PENTRU PICIOARE

Poate suna ciudat, însă este recomandat să folosești aparate de ras pentru bărbați în loc de cele special create pentru femei. Acestea au de cele mai multe ori o lamă sau două în plus și sunt concepute să îndepărteze orice fir de păr de pe față. Așadar, să le folosești pentru epilarea picioarelor este cea mai bună și eficientă metodă. La fel de important este să nu folosești aceeași lamă de prea multe ori. Odată ce ea începe să se uzeze eficiența se va diminua considerabil.

Exfolierea este extrem de importantă pentru pielea ta. Ea are un rol major chiar și atunci când trebuie să te epilezi. Asigură-te că te-ai exfoliat corespunzător înainte de a folosi aparatul de ras. Astfel vei îndepărta celuelel moarte, pielea uscată și vei evita iritațiile. Totodată părul va fi îndepărtat cu mult mai multă ușurință și va crește mai greu.

Sari peste spuma de ras. Încearcă mai degrabă uleiul de cocos sau balsamul de păr. Acesta din urmă înmoaie fierele și le îndepărtează cu mai multp ușurință. Spuma pentru ras poate avea texturi diferite și de multe ori îngreunează îndepărtarea firelor de păr.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top