Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Dana Sedgewick, femeia care era să își piardă picioarele din cauza epilatului

Inedit

Cazul Dana Sedgewick, femeia care era să își piardă picioarele din cauza epilatului

Cazul Dana Sedgewick a intrat în atenția medicilor în urmă cu ceva timp. Femeia era să își piardă picioarele din cauza unui obicei banal, pe care îl au toate femeile.

Cazul Dana Sedgewick a uimit lumea medicală

Sedgewick a optat să se epileze cu un aparat de ras, așa cum multe femei fac pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp. Dana s-a tăiat foarte tare cu lama. Zona în care s-a tăiat s-a înroșit imediat. I s-a mai întâmplat și cu alte ocazii și a sperat că-i va trece.

Nu a dat mare importanță acestui mic incident. La câteva ore însă i-a apărut o erupție cutanată care a căpătat o culoare închisă. Femeia s-a infectat, iar medicii i-au spus că s-a pricopsit cu o fasceită necrozantă.

Medicii au intervenit de urgență ca să îndepărteze straturile de necroză, iar femeia s-a îmbolnăvit atât de tare încât a intrat în septicemie. Șansele de supraviețuire erau minime. Au cedat treptat mai multe organe, printre care și rinichii. Pe lângă toate aceste probleme, femeia mai avea și insuficiență cardiacă.

Într-un final, după săptămâni întregi de rugăciune, Dumnezeu a făcut minunea. Femeia s-a vindecat în mod neașteptat, iar medicii și-au făcut cruce când au văzut că își revine, asta după ce i-au dat puține șanse de supraviețuire, scrie Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: Un bebelus era sa moara din cauza mamei sale. Ce au descoperit medicii in laptele matern

CITEȘTE ȘI: A pierdut JUMĂTATE DIN CORP după ce era să moară. Cum arată acum această femeie – IMAGINILE SUNT DRAMATICE!

„La fel ca multe alte femei, m-am epilat în zona inghinală înainte să merg la plajă. Nu era nevoie să intervin prea mult, așa că m-am grăbit la epilare. Am folosit un aparat de ras nou-nouț, dar, peste week-end, m-am simțit foarte rău și am observat o pustulă mică în zona inghinală care sângera continuu.

Nu m-am speriat prea tare, pentru că mi s-a întâmplat de nenumărate ori să mă irit la epilat. Nu m-am gândit nicio clipă că această peripeție putea să mă coste viața!”, a declarat femeia pentru Daily Mail.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top