Connect with us

Revistateo.ro

Cum iti recapeti energia cand nu ai dormit

Stiri

Cum iti recapeti energia cand nu ai dormit

Nu ai dormit si iti lipseste energia? Acum poti sa iti revigorezi organismul mult mai rapid apeland la aceste trucuri! O noapte obositoare in care ai dormit doar cateva ore te poate seca de energie a doua zi: te simti obosita, fara chef, epuizata si nu iti poti duce la indeplinire obiectivele. Din fericire, respectand cateva reguli simple vei reusi sa treci peste o astfel de zi. Uite ce trebuie sa faci cand iti lipseste energia!

1. Trezeste-te atunci cand iti suna alarma. Nu amana momentul trezirii pentru ca nu vei face decat sa iti obosesti trupul si mintea si mai mult. Specialistii spun ca cea mai mare greseala pe care o facem dimineata este sa amanam alarma sau sa mai lenevim in pat. Acest obicei nu face decat sa dezorienteze corpul si sa te faca sa adormi mai greu seara.

2. Imediat ce te-ai trezit iesi pe balcon sau al fereastra. Acest lucru te va inviora si iti va da putin din energia atat de necesara atunci cand nu ai dormit cat trebuia. Aeriseste rapid camera si da la o parte draperiile care o intuneca. Te vei simti mult mai bine inca din primele clipe ale zilei!

CITESTE SI: 10 ALIMENTE CARE LUPTA CU HIPERTENSIUNEA

CITESTE SI: CUM TE ELIBEREZI DE STRES IN MAI PUTIN DE O ORA

3. Bea o cafea, insa nu uita sa te hidratezi! Cafeaua este ideala dupa o noapte nedormita. Dupa cateva guri esti deja alert si iti intri in forma. Nu uita insa ca aceasta bautura atat de necesara te deshidrateaza cumplit. Este ideal sa o servesti alaturi de un pahar de apa sau de un suc de fructe.

4. Fa-ti timp de un pui de somn la pranz. Gaseste un loc retras si odihneste-te macar 15 minute! Desi pare un timp scurt, iti va prinde foarte bine si te va pune pe picioare. Daca nu ai dormit suficient, cu siguranta somnul te va prinde in jurul pranzului. 15 minute sunt indeajuns pentru a putea continua ziua.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top