Connect with us

Revistateo.ro

stiai ca patul iti poate afecta viata sexuala? Afla de ce se intampla lucrul acesta. Rezultatele studiilor te pot surprinde.

dragoste

Cum iti afecteaza patul viata sexuala

Sunt multe persoane care prefera sa stea mai mult in pat in diminetile in care nu au nimic de facut. Nu este nimic rau in asta. Se relaxeaza si se bucura de acele momente. A fost realizat un studiu in urma caruia s-a ajuns la concluzia ca persoanele care petrec mai mult timp in pat singure si adorm la o anumita ora, nu au foarte multa incredere in ele in timpul sexului.

Patul iti poate afecta viata sexuala

Persoanele care au participat la studiu au fost impartite in doua categorii. In prima au fost incadrate cele care adorm la ora 23:00. In cea de-a doua categorie au intrat persoanele care adorm dupa ora 1:00 dimineata. O prima dinferenta intre cele doua categorii este aceea ca persoanele care adorm mai devreme nu au incredere in ele in timpul sexului. Dar nu este singura diferenta dintre ei. Cei din a doua categorie considera orgasmul o parte importanta a sexului. In plus, unele persoane care adorm mai tarziu si dorm mai putin in timpul noptii, sustin ca vor sa aiba o relatie mai mult pentru sex.

33% din numarul persoanelor care au participat la studiu si au spus ca adorm mai tarziu, au afirmat ca orgasmul este cea mai importanta parte a sexului. Numai 23% din persoanele care adorm mai devreme au afirmat acelasi lucru. Aproape o treime din numarul celor care prefera sa doarma mai putin au spus ca prefera sa se vada cu cineva numai pentru a face sex. In cazul celorlalte persoane, numai 26% din ei au declarat ca prefera sa fie cu cineva numai pentru sex.

Daca luam in cinsiderare statisticile, diferentele nu sunt foarte mari. Cu toate acestea, cei care au realizat studiul au ajuns la concluzia ca exista diferente vizibile. Cei care petrec mai mult timp in pat, singuri, uitandu-se la televizor sau fiind implicati in diverse activitati, nu se simt confortabil in timpul sexului. Nu se simt in largul lor si nu au incredere in ei.

Articole pe aceeasi tema:

5 lucruri care se intampla cand faci sex des

Intrebari si raspunsuri despre sex

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top