Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Ce nu e bine să ții sub pat. Atrage ghinionul!

Conform regulilor Feng Shui, există câteva obiecte care nu au ce căuta sub pat, chiar dacă nu ai unde să le mai bagi.

Feng Shui se bazează pe principiile mișcării energiei și susține că fiecare obiect din casă are propria vibrație. Aceste vibrații interacționează cu energiile și vibrațiile fiecăruia dintre noi și ne pot transforma stările de spirit.

Iată care sunt obiectele pe care nu e bine să le ții sub pat, conform asiaticilor:

1. Obiectele de care se leagă amintiri neplăcute. Tablouri vechi, fotografii cu persoane care nu mai sunt în viață sau fotografii cu fostul partener nu au ce căuta sub pat. Acestea îți vor tulbura somnul, spun maeștrii Feng Shui.

2. Cadourile primite de la persoane cu care nu mai ții legătura. Trecutul trebuie să rămână acolo. Nu îl răscoli punând obiecte de acest tip sub pat.

3. Hainele vechi nu trebuie depozitate nici ele sub pat, nici pantofii pe care nu îi mai porți. Mai bine dă hainele pe care nu le mai porți cuiva care are nevoie de ele sau aruncă-le la gunoi.

4. Plantele moarte trebuie și ele aruncate, nu ținute sub patul din dormitor. Energia unei plante moarte îți poate strica energia.

CITEȘTE ȘI: Feng shui pentru armonia casei tale: Ce trebuie să știi despre bambus

5. Nici obiectele sparte sau stricate nu trebuie ținute sub pat, ci aruncate la gunoi imediat. Nu păstra cioburi sau bucăți din obiecte cu valoare sentimentală pentru că vei avea de suferit.

Citește în continuare: Ce culori nu sunt recomandate în casă

In arta Feng Shui, anumite culori sunt asociate cu dezordinea, cu haosul, cu atragerea starilor negative. Afla care sunt culorile pe care e bine sa le eviti in decorarea casei.

Culorile care nu sunt recomandate in casa

ALBASTRU INCHIS. Aceasta culoare reprezinta energia Yin si genereaza o stare de moleseala, mai ales daca aveti de gand sa va vopsiti peretii casei cu ea. Lipsa de armonie se instaleaza imediat. Este o culoare rece, care duce la apatie.

VIOLET INCHIS. Persoanele care locuiesc in casele vopsite in violet inchis simt o senzatie de dezechilibru pe care nu o pot simti. Aceasta culoare simbolizeaza deznadejdea.

ROZ. Aceasta culoare provoaca in general stari de iritabilitate. Nu este recomandata vopsirea peretilor camerei in care stai cel mai mult intr-o zi. Se zice ca rozul atrage certurile, crizele in relatie.

VERDE INCHIS. O casa decorata in verde inchis induce treptat depresia. Aceasta culoare nu inspira deloc, ba chiar creeaza blocaje la nivel emotional si mental.

ROSU. Nici rosul aprins nu este recomandat pentru interior. Aceasta culoare simbolizeaza pasiunea si, din acest motiv, creste starea de nervozitate. Rosul trebuie utilizat in decoratiuni ca o culoare secundara, intotdeauna.

PORTOCALIU APRINS. Desi este o culoare la moda de cativa ani incoace, portocaliul aprins, spre rosu, induce senzatai de oboseala. Creeaza o presiune energetica foarte mare asupra persoanelor si da o senzatie de apasare permanenta.

GALBEN. O alta culoare de evitat este galbenul. Casele in care predomina aceasta culoare inspira depresie, neliniste, tulburare sufleteasca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top