Connect with us

Revistateo.ro

Regulă Feng Shui: nu păstra nimic sub pat, cu excepția unui singur lucru!

Mistic

Regulă Feng Shui: nu păstra nimic sub pat, cu excepția unui singur lucru!

Feng shui este un sistem filozofic chinez de armonizare a tuturor cu mediul înconjurător. Este strâns legată de taoism. Termenul de feng shui se traduce literalmente ca „vânt-apă” în engleză. Practica feng shui discută arhitectura în termeni metaforici de „forțe invizibile” care leagă universul, pământul și omenirea împreună, cunoscut sub numele de „qi”.

Experții în feng shui spun că atunci când dormim în paturile noastre, mintea noastră subconștientă este deschisă și absoarbe mai multă energie. Acesta este motivul principal pentru care sistemul Feng Shui vă recomandă cu tărie să nu puneți nimic sub pat.

Dar, trebuie să știți că există o excepție. Potrivit artei Feng Shui, spațiul de sub pat ar trebui să fie deschis, pentru a avea un flux deschis de energie care să fie canalizat uniform prin întregul corp noaptea. Lucrurile care se pot menține sub pat au energie pe care mintea ta inconștientă o absoarbe în timp ce dormi, ceea ce este foarte rău.

Spațiul de sub pat ar trebui să fie gol și curat regulat.

Dar, așa cum am spus, puteți face o excepție. Potrivit Feng Shui, există o excepție la „nimic sub pat” și ne dă dreptul să ținem sub pat ceva numit „cutie de comori”. Ce este „cutia de comori”? „Cutia de comori” este un instrument specific Feng Shui pentru a trimite dorințe și intenții specifice, și anume să ne deschidem inconștientul, cu șansa de a ne îndeplini dorințele.

Ce e „cutia de comori” și ce se află în ea?

Notă: trebuie să știți că este importantă calitatea casetei, deoarece va produce o vibrație mai mare sau mai mică a energiei. O cutie cu capac va fi mai sigură și mai stabilă, iar cutia deschisă va fi mai „deschisă” de energie. Ambele sunt la fel de perfecte – totul depinde de ceea ce doriți să obțineți.

CITEȘTE ȘI: 10 sfaturi de feng shui ca sa aduci ordine si armonie in casa ta

Ce tip de material – lemnul deține energia activității și a creșterii. Argint, aur (poate imitație) sau împodobită cu pietre, va crește sentimentul de bogăție. Pământul sau ceramica sugerează o putere de atenție și de îngrijire.

Ce trebuie să puneți în cutie?

Ei bine, înainte de a pune ceva în cutie, ar trebui să te întrebi – ce te-ar face cu adevărat fericit? Întreaga idee este să găsiți elemente care să vă stimuleze momentele fericite, pe care doriți să le atrageți în viață. Aceasta înseamnă că ar trebui să puneți elemente care să încurajeze o anumită dorință de a fi împlinită în viața voastră.

De exemplu, dacă doriți abundență și bani puneți în cutie diferite facturi, bijuterii de aur, cristale. Asigurați-vă că evitați monedele. Dacă doriți să atrageți dragoste, puneți în cutie aromele naturale, lumânările roșii, cremele parfumate și uleiurile esențiale. Veți simți energia de impact a cutiei de comori – nu contează unde ați pus-o sub pat.

Aceasta înseamnă că vă „hrăniți” direct energia cu interiorul cutiei, deoarece mama hrănește fătul prin cordonul ombilical.

Notă: „Cutia de comori” trebuie revizuită și actualizată la fiecare trei luni.

Sperăm că veți găsi acest articol util și nu uitați să îl împărtășiți cu prietenii și familia.

Sursa: bbncommunity.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top