Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu e bine sa tii oglinda in dormitor

Stil de viata

De ce nu e bine sa tii oglinda in dormitor

Unul dintre obiectele interzise in dormitor este oglinda. Aceasta regula feng shui este respectata cu sfintenie in Orient. Amplasarea oglinzii deasupra dormitorului, pe perete, atrage energiile negative si necazurile in familie.

Reguli feng shui privind oglinzile. De ce nu e bine sa tii oglinda in dormitor

Cu toate ca pare la moda, oglinda nu trebuie pusa in dormitor, in niciun caz orientata spre pat sau deasupra lui. Efectele prezentei unei oglinzi in dormitor sunt distrugatoare pe termen lung din punct de vedere energetic. Cunoscatorii artei feng shui sustin ca nu este bine sa iti vezi chipul imediat ce te trezesti sau ajungi in dormitor pentru ca toata energia acumulata in oglinda se va intoarce asupra privitorului. Oglinda este un captator de energii si vibratii, iar multe dintre ele nu sunt intotdeauna pozitive.

De asemenea, oglinda nu trebuie sa reflecte usa de la intrare. Amplasarea acesteia pe hol va face ca orice energie pozitiva intrata in casa sa fie respinsa.

De asemenea, oglinda nu trebuie sa reflecte nici usa de la baie sau pe cea de la bucatarie. Oglinda nu trebuie sa reflecte nici colturile obiectelor de mobilier sau grinzile, fapt pentru care trebuie pozitionata vertical. Cel mai indicat este ca in oglinda sa se vada o planta sau un obiect vechi, care transmite energii pozitive.

Oglinda asezata pe usa de la baie, in interior, atrage energiile pozitive. E bine ca oglinda sa reflecte lumina in intreaga camera, sa nu interfereze foarte mult cu ea, sa nu o ascunda sau sa o ‘taie’.

E de preferat sa ai in casa oglinzi mari, pe care sa le pozitionezi in locuri in care nu intra cel mai adesea musafirii, cu exceptia dormitorului. Oglinzile trebuie sa fie mereu curata pentru ca energia sa circule liber, in flux continuu.

CITESTE SI: Superstitii legate de oglinzi. Avertismentul lui Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru cunosc o serie de superstitii legate de oglinzi. Ei sustin ca trebuie sa avem grija cu oglinzile din casa. Daca ne uitam mai mult de 30 de minute in ele, putem suferi cumplit.

Voropchievici: „Nu te uita in proprii tai ochi in oglinda”

„In niciun caz oglinda nu trebuie sa fie in dormitor. Sa o fereasca Dumnezeu pe Lidia sa o pocneasca mitul ala. Oglinda e portalul dintre lumea de aici si lumea de dincolo. Oglinda, in primul rand, este cel mai mare captator de energii. Distruge la fel de bine energia dintr-un om. Sa ne aducem aminte cum un mare invatat, folosind niste oglinzi, a dat foc la toate vasele grecesti.

Pot fi distrugatoare oglinzile. Oglinda este buna sa o folosesti pentru infrumusetare. Daca stai peste o jumatate de ora de uitat in oglinda… Nu te uita in proprii tai ochi in oglinda. Iti furi propria energie. Trebuie sa te uiti intr-un singur ochi in oglinda. Daca te uiti mai mult in partea stanga, ai migrene puternice.

A-ti privi propriul trup in dormitor e periculos. Cand treci in stare de alfa si te duci la oglinda, de ce ai nevoie de imaginea ta reflectata in oglinda pe pozitia de culcat?

A doua zi o sa te scoli fantastic de obosit. Energiile astea care se transmit nu se vad cu ochiul. Sunt reflectari ale propriei imagine. In dormitor nu am oglinda. Am avut, dar nu mai am”, a declarat Mihai Voropchievici in emisiunea „Adevaruri ascunse”.

Lidia Fecioru crede ca acestea sunt doar niste mituri

„Exista mitul ca trebuie sa acoperim o oglinda cand moare cineva. Daca te uiti in oglinda in casa unde a murit o persoana, spiritul lui intra in oglinda. Ramane ancorat acolo in casa. Noaptea poate bantui.

De asemenea, cand se face spiritism e periculos. Intr-adevar, oglinda mareste spatiul, dar si forta, o dubleaza de zece ori mai mult. Si-atunci, lucrul asta, in ea se acumuleaza tot ce inseamna spirite. Oglinda inmagazineaza in ea informatia.

CITESTE SI: Superstitii legate de mancare si tacamuri

Atunci cand te contopesti, practic, cu oglinda ti se poate intampla ceva rau. Eu am oglinzi peste tot, facute de un prieten de-al meu. Sunt facute cu flori frumoase si au monograma pe ele”, a declarat bioenergoterapeutul Fecioru la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top