Connect with us

Revistateo.ro

Despre sex, fara perdea. 4 pacate de evitat in dormitor

Cuplu

Despre sex, fara perdea. 4 pacate de evitat in dormitor

Sa vorbim despre sex, fara niciun pic de pudoare. Exista cateva pacate capitale pe care ar fi bine sa nu le faci in pat. Esti pregatita sa le afli?

1. Nu incepe tu partida!

Cand vine vorba de sex, barbatii au o serie de prejudecati despre femei. Anumite comportamente ceva mai libertine pot lasa senzatia unei femei usoare, chiar daca la mijloc e vorba doar despre indrazneala si stimulare. Niciodata sa nu faci primul pas cand esti in pat cu iubitul tau. Nu te dezbraca in fata lui pentru a-l incita, ci lasa-l pe el sa iti dea hainele jos, bucata cu bucata.

2. Nu incepeti sexul uitandu-va la filme porno!

Pot aparea frustrari foarte mari in timpul actului sexual, mai ales daca va atrag atentia anumiti actori care arata senzational de bine. Daca sunteti amandoi timizi, mai bine va incalziti cu un pahar de vin sau dialogati. Vorbiti despre ce va place si ce nu acceptati, impartasiti-va experiente din trecutul amoros. Atunci cand faci sex este bine sa creezi o legatura afectiva cu barbatul cu care vrei sa te simti bine.

3. Nu te ridica din pat imediat dupa ce ai avut orgasm

E adevarat ca primul gand dupa ce v-ati facut treaba este sa mergi la baie sa te speli, insa acest obicei poate fi interpretat pe dos. Si anume, daca primul lucru pe care il face un barbat sau o femeie este sa paraseasca dormitorul dupa actiune, poate insemna ca si-a atins deja scopul si isi vede mai departe de treaba. Faci sex mecanic sau preferi sa te simti cu adevarat iubita, pana la urma?

4. Nu ii pune niciodata intrebari legate de organul sau genital inainte sa incepeti sa faceti ceva

Multe femei isi doresc barbati dotati si nu e niciun pacat in a recunoaste asta. Apare o mare problema atunci cand il intrebi pe partenerul tau care este lungimea organului sau. Nu doar ca il vei inhiba si va face cu greu primul pas, dar s-ar putea sa isi piarda complet erectia gandindu-se ca nu va fi la standardele tale.

Trucuri sexuale: Ce fac femeile inteligente in pat

Femeile inteligente stiu cum sa isi tina barbatul langa ele. Am aflat cateva trucuri sexuale la care acestea recurg de fiecare data cand isi propune lucruri marete in dormitor!

In primul rand, femeile inteligente isi aleg bine partenerul cu care fac sex. Se spune ca femeile inteligente sunt mai pretentioase atunci cand aleg locul, persoana si felul in care fac dragoste. Iata cateva trucuri sexuale bine de stiut:

1. Preludiul nu dureaza o vesnicie. Preludiul este important, insa nu trebuie sa inlocuiasca actul sexual in sine. Acesta are menirea de a ‘incalzi’ teritoriul pentru ce urmeaza.

2. Femeile destepte adora diversitatea. Pentru ca o relatie sa dureze, iar sexul sa nu devina plictisitor, femeile istete apeleaza la tot felul de tertipuri pentru a tine vie flacara pasiunii: masaje erotice, pozitii sexuale diferite si chiar sex pe roluri.

3. Femeile destepte fac legea in dormitor. Ele nu accepta sub nicio forma sa fie supuse si se gandesc in primul rand la propria lor placere. Acesta este si motivul pentru care majoritatea barbatilor sunt atrasi de ele: pari reci si independente, insa stiu ce vor. Orice mascul isi doreste o femeie care sa stie ce vrea in pat.

4. Femeile destepte nu fac sex din obligatie. Intr-o casnicie, exista inca acest sindrom: sotii fac sex pentru a face sex, chiar daca unul dintre parteneri nu este 100% disponibil.

5. Femeile istete stiu unde sa isi atinga partenerul. Explorarea zonelor erogene masculine este esentiala in obtinerea unui orgasm de calitate. Atingerile in zona pubisului, a abdomenului ori stimularea sfarcurilor poate duce un cuplu pe culmile fericirii.

6. Uneori, trebuie sa spui si NU. Femeile care spun DA la orice propunere a persoanei iubite vor trai intr-o relatie plina de frustrari, iar aceste nemultumiri se pot acutiza pana la ruperea relatiei. Este foarte importanta comunicarea in aceasta situatie pentru a evita destramarea inainte de vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top