Connect with us

Revistateo.ro

Aceste alimente îți distrug viața sexuală.

Educatie

Obiceiuri alimentare care îți distrug VIAȚA AMOROASĂ. Greșeala de la punctul 3 e cea mai frecventă

Activitatea sexuală scăzută poate fi legată de nivelurile neregulate ale testosteronului. Există o mulțime de variabile care pot scădea dorința sexuală atât la bărbați, cât și la femei. Poate ar fi cazul să vă uitați la obiceiurile din afara dormitorului.

Greșelile care ruinează viața sexuală

1. Nu-ți hrănești libidoul

Studiile au arătat că persoanele care consumă o cantitate suficientă de zinc tind să aibă nivele normale de testosteron. Dacă nu sunteți un iubitor de stridii, există carne albă și cereale.

Un alt mineral legat de testosteron și de libidou mai mare este magneziu. Îl puteți găsi în multe alimente plăcute, cum ar fi verdeața de culoare închisă, nuci și semințe, pește, fasole, cereale integrale, avocado, iaurt, banane și ciocolată neagră.

2. Bei prea mult alcool sau prea des

Utilizarea excesivă sau obișnuită a băuturilor poate avea un efect negativ asupra activității sexuale masculine și feminine.

Un pahar de vin sau un cocktail vă poate aduce în starea de spirit, dar beți mult mai mult decât în ​​mod regulat, iar libidoul va plăti prețul.

Opriți-vă când vine vorba de băut și veți redescoperi scânteia voastră sexuală.

3. Îți sacrifici somnul

Gândiți-vă la acele momente când libidoul a fost la un nivel ridicat. A fost într-o perioadă în care nu ai dormit suficient? Probabil nu, potrivit mai multor studii care au analizat efectul pierderii somnului asupra activității sexuale.

La bărbați, lipsa de calitate a somnului poate reduce testosteronul. Femeile, spune Dr. Wider, pot avea dificultăți în a se angaja cu dorința lor și de a ajunge la orgasm, dacă nu primesc suficientă odihnă recuperatoare. Scopul este să dormiți de la 7 până la 9 ore pe noapte. Bonus: Puteți chiar să pierdeți în greutate în timp ce dormiți!

CITEȘTE ȘI: Ce îl înnebunește pe partenerul tău mai mult decât sexul. Secretul fiecărei zodii

4. Nu ești suficient de relaxat

Stresul cronic scade testosteronul, după cum reiese dintr-un studiu care a asociat creșterea stresului de la locul de muncă cu scăderea nivelurilor de testosteron la bărbați.

Cea mai bună mișcare este să acordați prioritate unor activități care să vă ajută să vă detasați. Ar putea fi masaj, yoga, meditație sau respirație profundă.

Articol pe aceeași temă: 5 lucruri GRAVE care se intampla in corpul tau cand NU mai ai activitate sexuala

Fiecare dintre noi a trecut, la un moment dat, in viata si printr-o perioada de abstinenta. Dar putini se gandesc ca organismul are de suferit din aceasta pricina. Afla in continuare poti pati daca nu ai activitate sexuala:

1. Sistemul imunitar slabit

Activitatea sexuala regulata te ajuta sa ai un sistem imunitar foarte puternic. Atunci cand are loc o pauza sexuala, nu vei mai beneficia de acest lucru. Astfel, esti mai predispus la infectii ce vor cauza diverse afectiuni.

2. Probleme cu sistemul cardiovascular
O viata sexuala regulata ajuta la buna functionare a inimii.

Abstinenta sexuala nu are o influenta benefica asupra echilibrului hormonal si cardiac. O partida de amor are acelasi efect ca o jumatate de ora de jogging, ceea ce este indicat pentru sanatate.

3. Scade libidoul

Specialistii spun ca persoanele care au o viata sexuala activa asigura un nivel constant al libidoului.

Tot ei spun ca perioada de abstinenta o sa aiba un efect negativ si o sa scada nivelul libidoului, iar organismul va reactiona mai putin la excitare.

4. Barbatii pot fi predispusi la disfunctii erectile

Exista studii realizate pe barbati, care arata ca o activitate sexuala constanta are efecte benefice asupra calitatii erectiei.

De asemenea, se considera ca ejacularile regulate scad riscul aparitiei cancerului de prostata.

5. Ar putea creste nivelul de sex

Este cunoscut faptul ca persoanele care au activitate sexuala scapa de stres si reusesc sa se relaxeze. Evident, atunci cand nu exista activitate sexuala, nivelu de stres creste. De altfel, si tensiunea arteriala creste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top