Connect with us

Revistateo.ro

Cum isi detoxifiaza organismul Iuliana Tudor

Naturiste

Cum isi detoxifica organismul Iuliana Tudor

Indragita prezentatoare de televiziune Iuliana Tudor detine reteta succesului pentru a arata impecabil. Vedeta TVR sustine ca cel mai important lucru pentru a arata vesnic tanara si sanatoasa este o detoxifiere corect facuta.

La varsta de 39 de ani, Iuliana arata ca la 20. Prezentatoarea reuseste sa sfideze varsta din buletin consumand multa apa si legume verzi. „Curatarea organismului este foarte importanta pentru sanatate. Tocmai de aceea, in fiecare zi, mananc cateva feliute de lamaie cu putina miere.

Apoi, introduc în meniul zilnic tot ce este verde (salata, spanac, patrunjel, castravete), salata de ridiche neagra, multe ceaiuri, de preferat ceaiul verde, si mere. Si beau aproximativ 3 litri de apa pe zi!”, sustine Iuliana Tudor, scrie ziarul Libertatea.

Proprietatile alimentelor pe care le consuma Iuliana Tudor

1. Mierea de albine este cel mai puternic energizant natural si cel mai eficient antibiotic. Mierea stimuleaza digestia si metabolismul si este eficienta in tratarea infectiilor din gat.

2. Ridichea neagra combate cauzele afectiunilor cerebrale si este recomandata pentru prevenirea bolilor pulmonare si cardiovasculare.

3. Patrunjelul trateaza litiaza biliara, este recomandata in episoadele de mahmureala si previne dezvoltarea tumorilor canceroase. Consumat zilnic, patrunjelul verde este un factor de intinerire pentru femei si stimuleaza fertilitatea. Patrunjelul este recomandat si in ameliorarea durerilor menstruale sau diminuarea sangerarilor abundente.

4. Ceaiul verde are un efect pozitiv asupra hipertensiunii arteriale. Acesta regleaza circulatia sangelui si are grija de inima. Ceaiul verde este recomandat si pentru mentinerea igienei orale si are rolul de a preveni formarea cariilor.

CITESTE SI: Detoxifierea colonului cu miere si seminte de in

5. Spanacul este planta cu cele mai multe proprietati intr-o cura de detoxifiere. Aceasta contine fier si o serie de nutrienti esentiali pentru o digestie sanatoasa. Spanacul are proprietati cancerigene, previne infarctul si atacurile vasculare cerebrale. Consumul spanacului este indicat persoanelor care au colesterolul ridicat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top