Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Iuliana Tudor este în doliu: „În dimineața Crăciunului…”

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România este în doliu. Iuliana Tudor a dezvăluit că a avut niște sărbători grele, din cauza unei pierderi în familia sa.

Prezentatoarea TV a anunțat că s-a produs chiar în dimineața Crăciunului o mare pierdere, fără să dezvăluie cine a plecat dintre noi în această zi sfântă.

„În dimineața Crăciunului familia noastră a suferit o mare pierdere. Nu am putut răspunde gândurilor și urărilor de sărbători. O fac acum și mulțumesc din suflet fiecăruia! Să vă bucurați de tot ce iubiți! Sărbători frumoase în continuare!”, a scris Iuliana Tudor.

Prietenii virtuali au înțeles imediat faptul că aceasta a lipsit în ultimele zile de pe rețelele de socializare și i-au transmis mesaje de condoleanțe.

Citește și: Cum isi detoxifica organismul Iuliana Tudor

Indragita prezentatoare de televiziune Iuliana Tudor detine reteta succesului pentru a arata impecabil. Vedeta TVR sustine ca cel mai important lucru pentru a arata vesnic tanara si sanatoasa este o detoxifiere corect facuta.

La varsta de 39 de ani, Iuliana arata ca la 20. Prezentatoarea reuseste sa sfideze varsta din buletin consumand multa apa si legume verzi. „Curatarea organismului este foarte importanta pentru sanatate. Tocmai de aceea, in fiecare zi, mananc cateva feliute de lamaie cu putina miere.

Apoi, introduc în meniul zilnic tot ce este verde (salata, spanac, patrunjel, castravete), salata de ridiche neagra, multe ceaiuri, de preferat ceaiul verde, si mere. Si beau aproximativ 3 litri de apa pe zi!”, sustine Iuliana Tudor, scrie ziarul Libertatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top