Connect with us

Revistateo.ro

Cum pregătește Iuliana Tudor pasca. Rețeta specială

Retete de Paste

Cum pregătește Iuliana Tudor pasca. Rețeta specială

Urmează sărbătorile și, dacă îți dorești să pregătești acasă o pască, atunci mai jos vei găsi rețeta specială pe care o pregătește Iuliana Tudor. Este o rețetă fără aluat, dar delicioasă. Află din rândurile de mai jos care sunt ingredientele necesare și cum se prepară.

Cum pregătește Iuliana Tudor pasca. Rețeta specială

Dacă vrei să pregătești pasca așa cum procedează Iuliana Tudor, atunci mai jos vei găsi rețeta. Se pregătește ușor, nu ai nevoie de multe ingrediente. Iar rezultatele cu siguranță vor fi pe placul întregii familii.

Așa că, de Paste ai putea să îi surprinzi pe cei dragi cu această rețetă. Dacă vrei să pregătești un fel de mâncare mai deosebiit pentru cei dragi, atunci rețeta de mai jos te poate ajuta.

Pentru a pregăti pasca, ai nevoie de următoarele ingrediente: 750 de grame de brânză (trebuie să fie dulce), 250 de grame de stafide. De asemenea, mai ai nevoie de 10 linguri de zahăr, 5 ouă, 2 linguri de griș, 200 de ml de smântână.

Mai ai nevoie și de 250 de grame de praf de budincă de vanilie, aproximativ 100 de grame de unt topit și răcit, 1 pliculeț de praf de copt, coaja unei lămâi, dată pe răzătoare și 2 pliculețe de zahăr vanilat.

CITEȘTE ȘI: Reteta de Paste: Pasca din orez

CITEȘTE ȘI: Rețetă de pască cu ciocolată

CITEȘTE ȘI: Reteta de Paste: Pasca cu crema de branza si fructe

Pentru a pregăti pasca, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Separă albușurile de gălbenușuri. Bate albușurile până se transformă în spumă.

Pune în blender gălbenușurile, brânza, zahărul. Adaugă și grișul, aromele și praful de budincă. Pune praful de copt în puțină zeamă de lămâie.

După ce se dizolvă, adaugă praful de copt peste celelalte ingrediente din blender. La final se adaugă albușurile bătute spumă. Se pun și stafidele. Se amestecă bine în blender compoziția. Dacă ți se pare prea moale, poți adăuga puțină făină.

Compoziția se va pune într-un recipient. Pune totul la cuptor. Așteaptă până observi că apare o crustă aurie. Atunci pasca este gata.

Poftă bună!

Sursă foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete de Paste

To Top