Connect with us

Revistateo.ro

Deserturi

Rețetă de pască cu ciocolată

Ai încercat vreodată să faci o rețetă de pască cu ciocolată? Este una din cele mai dulci și ingenioase delicii pentru masa de Paște.

Înainte de a afla care sunt ingredientele necesare pentru rețeta de pască cu ciocolată, trebuie să ții cont că timpul de preparare este de aproximativ 90 de minute.

Timpul de gătire este de aproximativ 40 de minute, deci pasca va fi gata în cel mult două ore.

Iar acum să aflăm și care ne sunt ingredientele necesare pentru prepararea acestei delicioase păști.

Ai nevoie de 100 de grame de margarină bio, 250 de grame de făină proaspătă, un ou, 70 de grame de zahăr, un praf de sare, puțină margarină pentru uns forma. Aceste ingrediente sunt valabile pentru prepararea aluatului.

Pentru umplutură îți trebuie: 100 de grame de ciocolată de menaj, 2 linguri de cacao cu vârf, 2 linguri de făină cu vârf, 200 de mililitri de lapte proaspăt.

Îți mai trebuie, de asemenea, 4 ouă, un plic de vanilie și 100 – 150 de grame de margarină.

Cum se prepară pasca cu ciocolată

Prima oară trebuie să prepari aluatul din făină, margarină, ouă, zahăr și praf de sare. Frământă până obții un aluat cât de cât omogen și lasă aluatul la dospit.

Întinde cu sucitorul o foaie destul de groasă și apoi fă o formă de copt specială specifică păștii.

Topește ciocolata pe baie de aburi și adaugă, treptat, margarina, cacaoa și vanilia. Toarnă laptele treptat și amestecă până vezi că se îngroasă compoziția.

Bate ouăle, adaugă apoi zahărul și toarnă compoziția rezultată peste ciocolată. Ai nevoie de hârtie de copt pentru aluatul din tavă, așa că ar fi indicat să nu te apuci de treabă fără asta.

Pune aluatul la cuptor aproximativ 15 minute, iar după ce e gata, îndepărtează foaia. Toarnă umplutura și decoreaz-o cu jumătăți de nuci sau migdale.

Înainte de servire, pudrează pasca cu zahăr pudră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Deserturi

To Top