Connect with us

Revistateo.ro

Cand faci meniul pentru sarbatori, ai putea incerca urmatoarea reteta de Paste: miel cu spanac. Se pregateste usor si din putine ingrediente.

Retete de Paste

Reteta de Paste: Miel cu spanac

Cand faci meniul pentru Paste, ai putea tine cont si de aceasta reteta: miel cu spanac. Se pregateste usor si nu ai nevoie de multe ingrediente. Iata cum se pregateste aceasta reteta de Paste.

Reteta de Paste – Miel cu spanac

Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

– 1 kg de carne de miel
– 2 kg de spanac
– 4-5 liguri de ulei de masline sau alt ulei vegetal, in functie de preferinte sau de ce ai in bucatarie
– 60-70 de grame de faina
– 160 de grame de ceapa, taiata marunt
– 60 de grame de bulion
– 1 lingura de zeama de lamaie
– sare dupa gust
– piper dupa gust

Pentru a pregati aceasta reteta vei proceda astfel:

1. Spala carnea de miel.

2. Taie carnea in bucati.

3. Dupa aceea vei praji in ulei bucatile de carne, pana observi ca incep sa se rumeneasca.

4. Dupa aceea, carnea prajita va fi pusa intr-o alta cratita.

5. In uleiul in care ai prajit carnea se va pune ceapa la calit.

6. Apoi se pun bulionul si faina peste ceapa.

7. Amestecul acesta se va stinge cu apa calda.

8. Dupa aceea, totul se pune peste carnea prajita, pe care ati pus-o intr-o alta oala.

9. Lasati totul la fiert, pana cand carnea de miel este gatita.

10. Dupa aceea puteti adauga spanacul, gatit dinainte.

Pentru a pregati spanacul vei proceda astfel:

1. Curata spanacul, dupa care spala-l bine.

2. Opareste spanacul.

3. Cand este gata, lasa-l sa se raceasca.

4. Dupa aceea il poti taia.

5. Apoi il poti pune in oala, peste carnea de miel si celelalte ingrediente.

6. Lasa spanacul la fiert timp de 10 minute impreuna cu celelalte ingrediente.

7. La final, poti adauga sare, piper si zeama de lamaie.

Pofta buna!

Articole pe aceeasi tema:

Reteta de Paste: Tocana de miel

Reteta de Paste: Ciorba de miel cu taitei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete de Paste

To Top