Connect with us

Revistateo.ro

Cum îndepărtăm oja rezistentă de pe unghii

Frumusete

Cum îndepărtăm oja rezistentă de pe unghii

Cum îndepărtăm oja rezistentă de pe unghii? Atunci când alegi o ojă resitentă poți sta liniștită o perioadă, căci aceasta nu se curăță prea ușor de pe unghii. Aici vine însă și marea ei problemă: cum scapi de ea? În cazul în care ai și un strat de sclipici pe deasupra, curățarea unghiilor devine practic o misiune imposibilă. Cu toate astea, următorul procedeu te poate scăpa de oja veche de pe unghii, pentru a le acoperi din nou cu o nuanță pe gustul tău.

Așadar, tot ce ai nevoie pentru a curăța oja inestetică este un dizolvant pentru unghii, care poate să fie cu acetonă sau fără, câteva tampoane de vată (nu dischete demachiante) și o folie de aluminiu ori din plastic.

Ce trebuie să faci?

Mai întâi, taie folia respectivă în bucăți mici, de formă dreptunghiulară, după care rupe vata în bucăți mici, subțiri. Înmoaie un capăt de vată în dizolvant, după care aplic-o pe unghie, iar peste ea ai grijă să înfășori o bucată de folie. Repetă această procedură pentru fiecare unghie, apoi stai așa câteva minute. Desfă de pe unghie folia, în timp ce freci ușor zona respectivă.

sursa foto rocketcityglamour.com

sursa foto rocketcityglamour.com

Alte varinate de a elimina oja de pe unghii sunt cele cu parfum, gel antibacterian sau poți aplica un strat nou de ojă, după care cureți imediat unghia. Pentru o explicație mai detaliată, poți urmări tutorialele de mai jos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top