Connect with us

Revistateo.ro

Cum alegi blush-ul în funcție de tonul pielii

Machiaj

Cum alegi blush-ul în funcție de tonul pielii

Cu atât de multe nuanțe, este dificl să decizi care este cea potrivită pentru tipul tău de ten și de multe ori este posibil să nimerești greșit. De aceea este indicat să cunoști care sunt culorile cele mai bune pentru tonul pielii tale doar așa vei reuși să îți pui în valorea trăsăturile și să nu faci nicio gafă de make up.

CITEȘTE ȘI: LIFTING FACIAL DOAR CU AJUTORUL MACHIAJULUI 

Dacă ai pielea măslinie poți opta cu încredere pentru nuanța calde de portocaliu, dar și mai închise precum maroniu sau prună. Trebuie să eviți cu certitudine tonurile reci și finisează aspectul final cu o pudră aurie, care să îți ofere o strălucire naturală.

Doamnele și domnișoarele cu pielea închisă la culoare pot opta pentru aceleași nuanțe de mai sus, însă mult mai pronunțate. Nu te feri de un blush caisă, prună s-au chiar de unul cu tentă de roșu. Un bronzer cu o nunță caldă ți-ar putea completa perfect lookul.

Dacă tonul pielii tale este unul mediu specialiștii sugerează să mergi pe nuanțe de roz, iar pe timp de vară poți purta și nuanțe subtile de portocaliu sau piersică. Este important să optezi pentru ceva mai pigmentat. Pentru a aplica fadrul de obraz zâmbește și aplică-l pe pomeți prin mișcări circulare. Nu uita să răspândești ușor culoarea în jur pentru a se omogeniza și a forma un aspect cât mai natural.

Dacă ai tenul deschis la culoare alege un fard de obraz roz deschis, care îți va pune în valoare pielea imaculată. Stai departe de nuanțele de violet sau nunațele prea reci și alege culori cât mai delicate, pentru a nu crea un look prea dramatic. Stai departe de bronzer sau pudra închisă la culoare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top