Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

MACHIAJ: Tendintele anului 2016

Tendintele se schimba de la an la an, dar asta nu trebuie sa te impiedice din a fi la moda. In 2016, se pune accentul pe ochi. Privirea trebuie sa fie indrazneata, perfect conturata. Iata tendintele noului an in materie de machiaj!

Somkey eyes
Acest machiaj de efect se realizeaza usor si iti pune ochii in evidenta. De asemenea, evidentiaza trasaturile fetei si este potrivit pentru orice femeie, indiferent de culoarea si forma ochilor. Fiind un machiaj puternic, opteaza pentru un ruj deschis. Ce e prea mult, strica. Poti opta pentru nuantele roz bal, bej, crem sau orice ton nude.

Cat eyes
Privirea de felina atraga atentia tuturor. Nu este un look greu de obtinut, dar iti trebuie indemanare si grija. Alege un tus potrivit pentru tine si da-i bataie! Pentru buze, poti alege o nuanta puternica, deoarece acest machiaj nu incarca privirea la fel de mult ca cel smokey.

Coditele duble
Dupa cum spuneam mai sus, accentul se pune pe ochi! Pe langa lookul de felina, tot cu ajutorul unui tus, iti poti trasa doua codite, in loc de una. Tusul nu trebuie sa fie neaparat negru. Poti alege unul auriu, argintiu, maru sau chiar albastru inchis. Ai mare grija, insa. Nu trasa codite prea lungi, nu vrei sa atragi atentie negativa.

CITESTE SI: Tendintele iernii 2015-2016. Ce sa porti ca sa fii la moda

CITESTE SI: MACHIAJ: Look de FELINA pentru INCEPATOARE. Trucuri si sfaturi pentru aplicarea tusului

In ceea ce priveste blush-ul, tendintele noului an anunta culori pale, calde, care contureaza fata intr-un mod placut si natural. Poti opta pentru un roz pal, peachy sau un bej cu putin auriu.

Buzele puternic colorate in nuante apasatoare, grele vizual vor fi la moda in 2016! Nu iti incarca restul fetei. Fondul de ten si pudra suhnt suficiente, dar incarca-ti privirea alungindu-ti genele cu mascara. Acest machiaj iti scoate in evidenta forma fetei si trasaturile delicate, printr-o naturalete ciudata cu influente gotice.

In materie de sprancene, tot ce trebuie sa stii este ca cele stufoase sunt la moda! Bineinteles, trebuie sa ti le pensezi, pentru a nu avea un aspect neingrijit, dar vei fi mai putin stresata atunci cand acestea vor creste. Le poti contura cu un creion, pentru a le da o forma si esti gata pentru noul an!

Ce parere ai despre tendintele din 2016 in materie de machiaj? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top