Connect with us

Revistateo.ro

Știai că lămâia te poate ajuta să tratezi durerile de urechi? Este un trcu eficient pe care îl poți încerca și tu. Află despre ce este vorba.

Naturiste

Cum te ajută lămâia să tratezi durerile de urechi

Există mai multe tratamente naturiste, poate unele dintre ele sunt mai bizare, însă sunt eficiente. Află cum poți trata durerile de urechi cu lamâie, dar și ce alte tratamente naturiste poți încerca, în funcție de problemele pe care le ai.

Află cum te ajută lămâia să tratezi durerile de urechi

Dacă ai o infecție localizată la nivelul urechii, iar dacă aceasta provoacă durere, tot ce trebuie să faci este să folosești lămâie. Inmoaie un bețișor de urechi, din bumbac, în suc de lămâie. După aceea pune-l în ureche, dar nu foarte adânc. Ține-l timp de un minut. Astfel, se va echilibra pH-ul rechii, infecția va fi tratată, și vei scăpa de durere.

Iată și alte tratamente naturiste care te pot ajuta:

1. Folosiți țelina pentru a scăpa de respirația urât mirositoare. Nu aveți nevoie decât de puțină țelină. Mestecați-o și astfel veți scăpa de problemele supărătoare.

CITEȘTE ȘI: De ce este bine sa consumi zilnic zeama de lamaie cu ulei de masline

2. Bicarbonatul de sodiu tratează infecțiile urinare. Dacă aveți astfel de probleme, ori pentru a le evita, este bine să beți un pahar de apă în care ați pus bicarbonat de sodiu (trebuie să puneți un deget de bicarbonat). Bicarbonatul are rolul de a distruge bacteriile care se găsesc în organism.

3. Caisele tratează indigetia. Caisele conțin fibre care ajută digestia și, de asemenea, previn balonarea. Așa că, tot ce trebuie să faci este să mănânci caise.

4. Urzica ajută părul să se regenereze. Această plantă va opri căderea părului.Frunzele acesteia conțin calciu, fosfor, magneziu, fier, proteine și numeroase vitamine, printre care vitamina A, vitamina B, vitamina C și vitamina D. Toate acestea ajută părul să devină mai puternic și să crească mai repede. Puneți 4 sau 5 frunze de urzică într-un ibric cu apă fiartă. După aceea acoperiți ibricul și așteptați să se răcească apa înainte de a o cunsuma. Este bine, totuși, să consultați medicul înainte, mai ales dacă știți că aveți anumite probleme de sănătate.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla daca freci o bucata de lamaie pe frunte? In 10 minute vei vedea rezultatele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top