Connect with us

Revistateo.ro

foto: http://naturalremediesforlonglife.com

Stil de viata

A luat o lamaie, a taiat-o in patru si a scapat de toate mirosurile neplacute din bucatarie. Amesteca si ingredientul secret pentru un rezultat mai bun

Lamaia este unul dintre cele mai iubite fructe atat de catre copii, cat  și de catre adulti, iar proprietatile sale sunt uimitoare pentru consum si pentru casa si trebuie sa le stii si tu, caci te pot scuti de multi bani.

Bogata in vitamina C, lamaia este extrem de benefica pentru cei care au un deficit de aceasta vitamina indispensabila pentru organism,  iar proprietatile  antioxidante sunt cunoscute de catre toata lumea.

Putini sunt cei care stiu ca poti folosi lamaia si intr-un alt scop decat cel clasic, in bucatarie, la gatit si la prepararea limonadei si a ceaiului, insa trucul pe care ti-l prezentam este unul care te va ajuta sa economisesti multi bani si sa scapi de produsele pline de chimicale, pe care le gasesti in comert si care iti afecteaza in timp sanatatea, dar si bugetul.

Ai nevoie de o lamaie, pe care trebuie sa o tai in patru bucați. Urmatorul pas este sa pui niste sare peste ea si sa o plasezi in mijlocul bucatariei sau in celelalte incaperi din casa. Mirosurile neplacute, bacteriile si germenii vor fi eliminati imediat.

De asemenea, daca vrei sa iti prepari singur un dezinfectant foarte bun, ai nevoie de  sucul de la trei lamai, putina sare, sapun lichid si apa. Pune toate ingredientele  intr-o sticla si foloseste  solutia obtinuta ori de câte ori ai nevoie pentru vasele din bucatarie si pentru baie.

Un alt truc pe care il poti face cu ajutorul lamaii este cel pe care ti-l voi prezenta imediat. Daca vrei o cada curate si care sa straluceasca de curatenie, tot lamaia este de mare ajutor, alaturi de un alt ingredient secret din bucataria ta.

Prepara o pasta din lamaie si bicarbonat de sodiu,  ia r cu ajutorul unei lavete  freaca usor cada, pana cand dispare calcarul si murdaria. Nu uita sa torni putin bicarbonat si in cada, apoi niste apa fierbinte si vei scapa astfel de mirosurile neplacute si o vei desfunda extrem de usor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top