Connect with us

Revistateo.ro

Cum acoperi tatuajele

Frumusete

Cum acoperi tatuajele

Primul pas este să achiziționezi produse cosmetice care au cu adevărat o putere mare de acoperire. Majoritatea fondurilor de ten nu sunt suficient de puternice să facă acest lucru, așa că trebuie să apelezi la câteva trucuri. În primul rând trebuie să începi cu un concealer cu câteVa nuanțe mai deschis decât tonul pielii tale. Ai nevoie și de unul cu câteva nuanțe mai închis decât acesta, pentru a le putea combina, fără să cheltui o avere pe mai multe nuanțe de concealer. Alege întotdeauna o textură mai groasă, mai consistentă, pentru a putea acoperi în întregime fără să folosești foarte mult produs.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE O OPERAȚIE ESTETICĂ

Este important să alegi un produs buildable, care cu fiecare strat aplicat acoperă din ce în ce mai mult. Trebuie să ai la dispoziție un burete pentru machiaj și o pensulă. Să nu uităm de pudră, care te va ajuta să definești totul. Pentru început trebuie să cureți pielea în profunzime. Aplică apoi un strat subțire de concealer deschis la culoare și fixează-l cu ajutorul buretelui de machiaj. Lasă-l să se usuce complet, iar apoi folosește pensula pentru a aplica un strat de pudră translucidă.

Pentru stratul următor de concealer, amestecă cele două nuanțe pe care le-ai cumpărat, pentru a obține o culoare puțin mai închisă. Aplică un strat la fel de subțire și acoperă-l tot cu pudră translucidă după ce s-a uscat complet. Urmează această procedură până ce tatuajul s-a acoperit în întregime.

La final, pulverizează puțin fixativ peste machiaj, pentru a-l fixa. Acest truc stopează transferul și te ajută să îți păstrezi tatuajele acoperite pe toată durata unei zile. Astfel, îți poți păstra tatuajul secret în anumite situații, fără să cheltui o avere pe produse care promit să îl ascundă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top