Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Culorile ANULUI 2016

Desi aceste culori si-au facut aparitia inca din colectiile toamna/iarna 2015-2016, iata ca reflectoarele se opresc asupra lor. Orice femeie va trebui sa aiba articole vestimentare de aceasta culoare in garderoba!

Fie ca e vorba de paltoane, camasi, pantaloni sau fulare, trebuie sa detii nuantele anului: roz-cuart si albastru-seren. Aceste culori se incadreaza in familia nuantelor pale si vor fi puse in evidenta de albul zapezii. Vei fi la moda chiar daca termometrele vor indica sub zero grade.

Nuante delicate, sunt potrivite pentru orice femeie si orice stil adoptat de aceasta. Culorile vor fi in voga si vara, cand iti poti pune silueta in evidenta cu ajutorul unei rochii vaporoase intr-una din nuantele sus mentionate.

Office: poti opta pentru un sacou roz-cuart sau albastru-seren, purtat deasupra unei camasi albe, bagata intr-o pereche de pantaloni de stofa. Completeaza-ti tinuta cu accesorii din argint, nu foarte indraznete.

CITESTE SI: Rochie Revelion 2016: Alege-o pe cea care ti se potriveste!

CITESTE SI: Tendintele iernii 2015-2016. Ce sa porti ca sa fii la moda

Casual: renunta la jeansii albastru-inchis si alege sa porti o pereche de pantaloni albastru-seren, sau chiar roz. Pentru partea de sus a corpului, incearca orice tip de bluza in care te simti comod, de culoare inchisa cu model simplu. Nu vrei sa distragi atentia de la pantaloni.

Elegant: indiferent de modelul rochiei, daca alegi una din culorile anului 2016, vei fi atractia serii.

Clasic: orice articol de vestimentatie ales, atat timp cat este simplu, in nuanta roz-cuart sau albastru-seren, mergi la sigur. Daca esti o persoana mai sobra, poti opta pentru o pereche de dresuri in aceasta nuanta. Iti va scoate costumul din anonimat.

Daca nu esti adepta acestor culori si nu te-ai simti comod sa le porti din cap pana in picioare, poti fi la moda prin accesorii. Gentile supradimensionate sau clutch-urile pentru ocaziile speciale pot infrumuseta tinuta pe care alegi sa o porti, mai ales daca optezi pentru una din culorile viitorului an.

Aceste nuante se pot reflecta si in machiajul tau de zi cu zi, mai ales ca la moda va fi machiajul natural, printre altele. Culorile nu sunt stridente si merg asortate usor.

Sursa foto: webdesignerdepot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top