Connect with us

Revistateo.ro

Crezi că îți îngrijești părul corect? Mai gândește-te o dată!

Par & Coafuri

Crezi că îți îngrijești părul corect? Mai gândește-te o dată!

Pentru a avea un păr sănătos, cu un aspect plăcut, trebuie să urmezi anumiți pași de îngrijire. Din păcate însă, nu toată lumea cunoaște informațiile corecte despre necesătițile pe care le are propria podoabă capilară. Pare a fi un lucru extrem de simplu..te speli pe cap, îl perii zilnic, folosești o mască de păr și totul ar trebui să funcționeze. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa.

CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PĂRUL TĂU DACĂ ÎL SPELI CU COLA

În primul rând, este extrem de important să îți șamponezi părul corect și să folosești produse de calitate, potrivite pentru tipul tău de păr. Insistă pe zona care este cât mai aproape de scalp mai mult decât pe vârfuri. În această zonă se acumulează cea mai multă murdăriei și cea mai mare cantitate de uleiuri naturale. În plus, dacă insiști foarte mult pe lungimea părului și vârfuri ai toate șansele să le deteriorezi. Un șampon profesional, cumpărat din salon, te-ar putea ajuta mai mult decât cele din comerț. În general acestea sunt mult mai delicate cu scalpul și firul de păr.

Contrar credinței populare, pieptănatul de la rădăcină spre vârfuri nu deteriorează firul de păr. Aceasta este cea mai bună metodă pentru a obține volum și pentru a descâlci părul subțire. Dezastrul vine doar atunci când periatul este prea agresiv, așa că asigură-te că folosești mișcări ușoare, gentile.

Să folosești o cantitate prea mare de produs poate fi o idee extrem de proastă. Vei reuși doar să îți îmbâcsești părul și să îl încarci. Pe lângă asta, o regulă de aur este aceea a aplicării balsamului. Folosește balsamul doar pe lungimea firului de păr și evită scalpul. Folosește un șampon uscat ori de câte ori părul tău devine prea gras și nu ai timp să îl speli. Te va ajuta extrem de mult.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top