Connect with us

Revistateo.ro

Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, este coplesit de durere dupa moartea sotiei. A izbucnit in lacrimi la capela, in timpul slujbei religiase.

Stiri

Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, devastat de durere la capataiul artistei

Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, trece prin momente grele. A participat la prima slujba care s-a tinut in capela pentru regretata artista, inainte de inmormantare. A incercat sa fie puternic, insa la un moment dat, durerea l-a coplesit si a izbucnit in lacrimi.

Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, devastat de moartea sotiei lui

In timpul slujbei religioase care a fost tinuta la capela inainte de inmormantarea Ilenei Ciuculete, Cornel Gales a fost coplesit de durere. A incercat sa para puternic pe toata durata slujbei. Insa, la final, a izbucnit in lacrimi.

Citeste aici: Durere fără margini pentru soțul Ilenei Ciuculete. A clacat la căpătâiul artistei

Apropiatii lui Cornel Gales si ai regretatei artiste sustin ca barbatului inca ii vine greu sa creada ce se intampla. Nu poate trece peste aceasta durere. Sotia lui a murit in bratele sale, intr-un spital privat. Atat sotul ei, cat si apropiatii artistei trec prin clipe dureroase. Nu pot sa isi revina din soc.

Fostul sot al artistei Ileana Ciuculete nu va participa la inmormantare

Cornel Gales si Ileana Ciuculete au trait o frumoasa poveste de dragoste mai bine de 20 de ani. S-au intalnit intr-un taxi si astfel a luat nastere povestea lor de iubire.

Ileana Ciuculete si-a prevazut moartea in piesa „Moarte, moarte nemiloasa”

Ileana Ciuculete a aflat pe 8 martie ca sufera de o boala incurabila, dupa ce a facut o serie de analize. A repetat investigatiile medicale, insa diagnosticul a fost acelasi. Vestea ca artista s-a stins din viata a luat prin surprindere pe toata lumea. Nimeni nu se astepta sa se intample lucrul acesta. Acum, sotul Ilenei ciuculete si apropiatii ei sunt coplesiti de durere.

De ce a fost interzisa Ileana Ciuculete la TVR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top