Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Consuma asta o data la 5 ani si vei sta departe de orice boala!

CUM SA STAI DEPARTE DE ORICE BOALA. Potiunea magica exista si este foarte accesibila! Este suficient sa iei un tratament o data la 5 ani pentru a sta departe de toate bolile? Conform mai multor specialisti in medicina naturista, raspunsul este DA!

Despre beneficiile usturoiului stim cu totii, insa putina lume cunoaste ce puteri incredibile are acesta in combinatie cu alcoolul. Este suficient sa consum usturoi imbibat in alcool o data la 5 ani pentru a preveni orice afectiune.

Usturoiul este una dintre legumele cele mai versatile. Contine alicina, un ingredient care il face un antimicrobian esential. Un remediu vechi de cand e lumea cu usturoi te scapa de orice boala si nu trebuie luat zilnic, ci o data la 5 ani.

Printre problemele de sanatate pe care le previne se numara sinuzita, afectiunile bronhice, pulmonare, atrita, ateroscleroza, hipertensiunea, reumatismul, problemele hemoroidale, impotenta si gastrita. Iata care sunt ingredientele secrete:

– 350 de grame de usturoi;
– 200 mililitri de rom sau 95% alcool pur;

CITESTE SI: Ce se intampla in corpul tau daca mananci usturoi pe stomacul gol

CITESTE SI: Era disperata ca ii cade parul, asa ca si-a turnat in cap suc de usturoi. INCREDIBIL ce s-a intamplat dupa!

Daca alegi alcoolul, si nu romul, asigura-te ca nu contine benzalkonium sau metanol. Inainte de toate, curata usturoiul si spala-l bine pentru indepartarea bacteriilor ce se pot depune pe suprafata acestuia.

Toarna alcool intr-un borcan si apoi pune usturoiul taiat in bucatele mici. Lasa amestecul in borcanul de sticla timp de 10 zile si apoi deschide-l pentru a mai amesteca putin. Pune borcanul in frigider pentru alte doua saptamani.

Consuma asta o data la 5 ani si vei sta departe de orice boala!-1

Consuma acest amestec la pranz, in fiecare zi, timp de 12 zile. Il poti consuma si dimineata, inainte de micul dejun. Nu lua mai mult de 70 ml + usturoi deodata. Dupa cele 12 zile, vei observa schimbarile din organism. Tratamentul trebuie incercat o data la 5 ani, spun medicii.

Tinctura de usturoi mentine concentratia normala a colesterolului rau din sange si chiar il reduce. Elimina parazitii intestinali (excelent in bolile stomacului) si reduce tensiunile psihice. De asemenea, protejeaza celulele de stresul oxidativ.

Poate fi folosita si pentru uz extern in probleme precum sanatatea cavitatii bucale, reducerea disfunctiilor articulare ori combaterea matretii si a aspectului de coaja capilara. Pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale, luati din tinctura de usturoi cate doua lingurite pe zi impreuna cu 100 ml. de apa distilata.

Sursa foto: liam-the-hedgehog.deviantart.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top