Connect with us

Revistateo.ro

Citeşte experienţele unor oameni readuşi la viaţă

Stiri

Citeşte experienţele unor oameni readuşi la viaţă

Prima categorie de oameni readuşi la viaţă susţine a putut să vadă ceea ce se întâmplă cu corpul, dar nu a putut decât să privească pasiv, din afară. A doua categorie, își amintește de o ”lumină puternică”  și chiar de interacțiuni cu alte persoane. Iar ultima categorie, nu a simțit absolut nimic sau nu își aminteşte experiența ”aproape de moarte”.

CITEŞTE ŞI: AFLĂ POVESTEA FEMEII CARE POATE IEŞI DIN PROPRIUL CORP 

Iată câteva experienţe ale persoanelor care s-au întors din moartea clinică:

”Nu am avut puls timp de aproximativ 5 minute, mi-au spus medicii, dar primele amintiri sunt despre evenimente petrecute cu o oră înainte de incident. Mai bine îmi amintesc cele petrecute în urmă cu o zi”, spune Greg Danton, Marea Britanie.

Mergeam pe lângă un zid imens de lumină, întins până la orizont. Următoarea amintire a fost când m-am trezit pe patul de spital, am revenit la viață ”, a declarat Clarie Katingon.

”Am avut o senzație de plutire și am zărit lucruri pe care nu aveam cum să le văd din  poziția în care căzusem. Nu am văzut lumina  de care se vorbește, ci lucruri din cameră. Am strigat sau cel puțin așa am crezut și m-am supărat că nu-mi răspunde nimeni.  Mama mi-a spus, apoi, că nu am strigat nimic. Pur și simplu inima se oprise și am fost, până la resuscitare, mort”, povesteşte Eva Wallbek.

”Eram înconjurat de ceață, începe altă relatare a experienței de aproape de moarte. Mi-am văzut cel mai bun prieten din copilărie ieșind din acel perete de ceață. Mi-a spus să mă întorc, să nu renunț. M-am simțit tras înapoi în propriul trup şi am revenit la viaţă”, relatează Dereck Lanski.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top