Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai tari tinute de Halloween

Frumusete

Cele mai tari tinute de Halloween

Sarbatoarea celtica a mortilor se tine an de an in noaptea dintre 31 octombrie si 1 noiembrie. Halloween-ul a ajuns si in Romania dupa 1989, iar asta este unul din cele mai bune pretexte pentru distractie.

Daca vrei sa iti sperii prietenii de Halloween, trebuie sa tii cont de faptul ca nu doar machiajul si coltii falsi pusi te ajuta. Hainele pe care le porti conteaza foarte mult si trebuie sa se potriveasca cu povestea pe care ti-o creezi.

Ai nevoie de, asadar, de imbracaminte care sa fie din zona grunge-electro-punk (mult negru, tinte, fermoare neobisnuite ori chiar gluga cu tepi).

Iata cateva idei pentru noaptea de Halloween:

Fii Malefica!

cele-mai-tari-tinute-de-halloween-1
Costumatia maleficei Angelina Jolie a facut furori anul trecut. Tinuta personajului principal din „Maleficient” se poarta si anul acesta, de vreme ce negrul nu va muri niciodata, iar personajele negative din filme nu vor pieri niciodata.

Fii scheletica!

cele-mai-tari-tinute-de-halloween-2
Intrucat vorbim despre o sarbatoare a mortilor, petrecerile sunt impanzite cu scheletele mortilor. Evident, nu e nevoie sa scoti un schelet adevarat pentru a-i impresiona pe cei din jur. Putin fond de ten si vopsea alba te va ajuta sa ii eclipsezi pe toti.

Fii o luptatoare!

cele-mai-tari-tinute-de-halloween-3
Costumatia din imagine o purta personajul principal din „Jocurile foamei”. Pentru un plus de groaza, rujeaza-ti fata in afara buzelor, asta daca nu ai vopsea rosie care sa simbolizeze sangele.

VEZI MAI MULTE TINUTE DE HALLOWEEN IN GALERIA DE MAI JOS:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top