Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

Horoscop de Halloween. Zodii malefice versus zodii angelice

Halloween-ul este deja una dintre sărbătorile care bântuie și România și, cu această ocazie, ne-am gândit să trecem în revistă care sunt zodiile care te pot speria cu ușurință și cele care se sperie ușor. Le-am denumit zodii malefice și zodii angelice.

Horoscop de Halloween: Zodii malefice

1. SCORPION. Scorpionul este un adevărat artist în noaptea de Halloween. Știe cum să îi sperie pe cei din jur și de multe ori o face cu tot felul de glume macabre spuse pe un ton serios.

2. CAPRICORN. Capricornul este campionul deghizărilor în serile de Halloween. Poate intra în orice rol și are un mare talent să le ofere momente de groază celor din jur.

3. GEMENI. Dacă vrei să ai parte de distracție în seara de Halloween, ieși la distracție cu cineva născut în zodia Gemeni. Capacitatea de a trece de la o stare la alta, arta disimulării și nebunia specifică acestui nativ sunt ingredientele necesare pentru o noapte de… coșmar.

4. RAC. Racii sunt destul de sensibili, dar de multe ori sunt conștienți de această sensibilitate și o folosesc pentru a obține ce vor. Așadar, în ei se ascund mici făpturi malefice.

5. BERBEC. Nu putea lipsi din această categorie Berbecul. Acest nativ poate să ofere clipe de groază cu o singură privire.

Horoscop de Halloween: Zodii angelice

Evident, celelalte zodii sunt considerate mai slabe de înger. Aici intră Taurul, Leul (în mod surprinzător), Fecioara (cu mici excepții), Balanța, Săgetătorul, Vărsătorul și nativul Pești.

Unele Fecioare pot fi malefice, iar seara de Halloween le oferă momentul oportun pentru a se răzbuna pe cei care le-au făcut rău. Același lucru e valabil și în cazul Balanțelor, care au o minte dibace când vine vorba de farse și sperieturi, deși ei sunt foarte sperioși de fel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top