Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai bune măști din fructe pentru tenul tău

Cosmetica

Cele mai bune măști din fructe pentru tenul tău

Iată care sunt cele mai populare și mai bune măști din fructe pentru tenul tău!

1. Bananele. Pasează o banană cu furculița și aplic-o pe față și gât. Dacă ai un ten acneic poți adăuga lămâie și miere de albine. Lasă masca să acționeze 20 de minute, apoi clătește fața cu apă călduță.

2. Roșiile. Acestea sunt cele mai indicate pentru tenul uleios. Stoarce în mână o roșie și apoi aplic-o pe față. Semințele îți vor exfolia tenul când dai jos masca.

CITEȘTE ȘI: CEA MAI BUNĂ MASCĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

3. Strugurii. Masca din struguri este foarte bună împotriva coșurilor. Scoate pulpa din boabele de struguri și aplic-o pe față. Las-o până când aceasta se usucă, apoi spală-te. Pielea ta va fi mai netedă și mai fină.

4. Papaya. Taie o bucată de miez și masează fața cu el timp de 15 minute. Tenul tău va deveni mai luminos, iar pielea ta mai catifelată. Clătește-te cu apă caldă.

5. Castravetele. Este perfect pentru pielea uscatăși răcorește tenul. Te poți spăla cu suc de castravete sau poți aplica felii proaspete pe față. Lasă-le cam 20 de minute. Te vei simți reîmprospătată și tenul tău își va recăpăta luminozitatea.

6. Căpșunile. Pasează cu furculița 2 căpșuni și amestecă-le cu o lingură de apă rece. Ține masca pe față timp de 10 minute. Are efect astringent și te ajută dacă ai un ten gras.

7. Kiwi. O mască din kiwi și iaurt îți va calma fața și îi va scoate în evidență nuanța pielii. Fă o pastă dintr-o felie de kiwi pisată și o lingură de iaurt. Stai cu ea pe față 20 de minute, după care te poți clăti cu apă caldă.

Mai știți și alte măști din fructe care funcționează și sunt benefice pentru ten? Spuneți-ne despre ele în comentarii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top