Connect with us

Revistateo.ro

Ileana Ciuculete a murit cu un mare regret. Desi era mereu zambareata si parea fericita, in inima ei era o neliniste care o macina.

Stiri

Cel mai mare regret al artistei Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai mari si indragite cantarete de muzica populara. Artista a pornit de jos, cu greu, insa de-a lungul carierei a reusit sa ajunga la inimile a milioane de romani.

Chiar daca pe scena era mereu zambitoare, in viata personala nu a avut parte doar de lucruri linistite. In multe aparitii ea vorbea cu regret despre faptul ca nu a reusit sa aiba o relatie normala cu fiii sai.

Copilaria grea si saraca si-a pus amprenta asupra vietii sale. Chiar daca a ajuns un om iubit de o tara intreaga, amintirile neplacute au urmat-o mereu.

„Am facut parte dintr-o familie saraca, dar care m-a iubit foarte mult. Fiind multa vreme singura la parinti, caci fratele meu a aparut abia mai tarziu, imi amintesc ca eram iubita de toata lumea. Mi se spunea Rozica, fiindca eram mai durdulie si aveam obrajii rozalii.”, povestea artista.

Cel mai mare regret al Ilenei Ciuculete cu care a plecat in mormant

Insa, dincolo de neajunsurile din copilarie, regretul ei cel mai mare a fost ca nu a reusit sa aiba o relatie normala cu baietii ei. Conflictul dintre ea si fiii sai au tinut mult timp primele pagini ale ziarelor. Acestia chiar au aparut public si au povestit ca mama lor nu s-a ingrijit de ei. Spuneau ca o cunosteau mai bine de la televizor decat din viata reala.

CITESTE SI: Drama care i-a marcat viata Ilenei Ciuculete. A pierdut o sarcina la 37 de ani

Insa, in ultimele clipe din viata sa, cei doi baieti, Mugurel si Cristi, i-au fost alaturi.

„Au ramas socati. Am ramas socat si eu pentru ca toata lumea spune ca nu a ştiut nimic. Doar ca acum zece zile s-a internat si sambata, pentru ca a fost intr-o stare mai avansata a bolii, au fost la Bucuresti la spitalul asta privat. Au stat de vorba acolo, nu prea s-au inteles. Dupa care s-au intors si aseara pe la 8 si ceva mi-au dat si mie vestea. Era foarte bolnava si nu s-au putut intelege prea multe lucruri intre ei. Cam asa stiu. Din decembrie se impacasera de fapt. Totul era in regula, dar mai mult nu stiu sa va spun ca daca nu am mai pastrat legatura nu mai stiu ce s-a intamplat.

Oricum, imi pare foarte rau pentru ca in primul rand e mama baietilor si in al doilea rand a fost o mare artista, un om tanar care nu mai este.”, a declarat Valeriu Sfetcu, fostul sot al artistei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top