Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai bun exfoliant pentru piele sensibila

Cosmetica

Cel mai bun exfoliant pentru piele sensibila

Multe dintre voi probabil ca aveti pielea sensibila si gasiti cu greu tratamente care sa va ajute. Produsele chimice dauneaza destul de mult. Chiar si atunci cand vorbim despre masti sau tratamente naturale, trebuie sa fim foarte atente cu tenul sensibil, pentru ca nu se preteaza la orice. Eu cred ca am gasit cel mai bun exfoliant pentru piele sensibila.

Puteti folosi cu incredere sarea de mare. Orice ar fi, nu incercati acest tratament cu sarea de masa –  sunt necesare granule mari de sare de mare pentru aceasta reteta. De asemenea, otetul de mere actioneaza ca un astringent si menta ajuta foarte mult la reducerea inflamatiilor.

CITESTE SI: CEA MAI BUNA MASCA NATURALA PENTRU TEN SENSIBIL

Aveti nevoie de:

1/8 cana de sare de mare (nu de masa!)

o lingurita de otet de cidru de mere (organic este cel mai recomandat)

o lingurita de menta proaspata tocata foarte fin

Ce trebuie sa faceti? Combinati sarea de mare cu menta tocata intr-un vas mic. Stropiti cu putin otet, suficient cat sa inmoaie amestecul. Amestecati bine pentru a forma o pasta cat mai groasa. Masati usor pe piele, prin miscari circulare, fara sa agresati prea mult tenul. Acest tratament nu trebuie sa stea prea mult pe fata voastra. Clatiti cu apa calda din abundenta. Daca mai ramane ceva din amestec, il puteti pastra la frigider, bine acoperit, pana la 3 zile. Nu va exfoliati fata prea des, pentru ca ii puteti face rau!

Aceasta este o solutie foarte buna pentru a indeparta impuritatile si a stimula circulatia in zona fetei. Puteti sa aplicati o crema hidratanta cu ingrediente naturale, sau putin unt de mango. Acesta este antiinflamator si reda aspectul sanatos al pielii. De asemenea, pentru tenul sensibil, se recomanda si infuzii cu ceai de mustel sau de galbenele. Stati 10 minute deasupra unui lighean cu apa calda in care ati pus cateva pliculete de ceai. Acoperiti-va capul cu un prosop.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top