Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai eficientă cremă iluminatoare

Cosmetica

Cea mai eficientă cremă iluminatoare

Acestă cremă este ideală pentru toate tipurile de ten, fiind foarte concentrată și oferindu-i tenului toată îngrijirea de care are nevoie. Totodată este o bază excelentă pentru machiaj și menține hidratarea pielii pe toată durata zilei. Tenul are un aspect mai neted, mai catifelat și mai luminos. Și partea cea mai frumoasă este că o poți prepara chiar tu, în confortul casei tale, cu ingrediente naturale.

Ai nevoie de:

– 10 migdale

– o lingură de  iaurt

– un vârf de linguriță de pudra de curcumă

– un vârf de linguriță de pudră de lemn de santal

– o lingură de suc de lămâie

– câteva fire de șofran

CITEȘTE ȘI: CELE MAI BUNE MĂȘTI DE FAȚĂ CU ALOE VERA

Mod de preparare:

Înmoaie migdalele de seara într-un pahar cu apă. Dimineață curăță-le de pielițe și zdrobește-le pentru a forma o pastă fină.  Adaugă apoi pudra de curcumă, iaurtul, sucul de lămâie, pudra de lemn de santal și firele de șofran.

Amestecă toate ingredinetele până obții o pastă fină. Dacă este necesar, folosește un blender pentru a le mixa. Acesată cremă rezistă în frigider o săptămână. Asigură-te că recipientul în care o depozitezi este foarte bine spălat și dezinfectat cu alcool sanitar. Așa vei preveni dezvoltarea bacteriilor.

Pudra de curcumă este un remediu foarte vechi care tratează diferite afecțiuni ale pielii. Lemnul de santal și șofranul sunt perfecte pentru tenul gras și luptă împotriva ridurilor. Lemnul de santal vindecă eczemele și psoriazisul și face pielea catifelată și fină. Iaurtul oferă tenului nutrienții esențiale de care acesta are nevoie și deschide nuanșa pielii dacă este folosit cu regularitate.

Asigură-te că folosești această cremă în fiecare zi. De preferat ar fi să o aplici seara, înainte de culcare, după ce ai curățat fața. Rezultatele se vor vedea după o perioadă scurtă de timp.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top