Connect with us

Revistateo.ro

Aceste greseli iti distrug pielea mai repede decat crezi

Frumusete

Aceste greseli iti distrug pielea mai repede decat crezi

De multe ori iti formezi o rutina de ingrijire care iti ofera confort, insa uiti ca unele lucruri pe care le face pot fi greseli care iti distrug pielea atunci cand te astepti mai putin. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o pielea curata, fina si stralucitoare!

1. Nu lasa spuma de curatare pe fata mai mult de un minut! Multe persoane au impresia ca atunci cand un produs sta mai mult pe piele, patrunde in cele mai adanci straturi si curata in profunzime. Adevarul este ca acesta nu face decat sa usuce si sa priveze pielea de hidratare. Spala-te pe fata cat mai repede si clateste-te cu multa apa!

2. Nu iti exfolia pielea zilnic! Exfolierea este foarte importanta pentru un ten curat. Totusi, daca faci asta zilnic vei priva tenul de uleiurile sale naturale, atat de necesare pentru un aspect placut si sanatos. Daca iti exfoliezi corpul, nu pune accent pe genunchi sau poate, caci acestea sunt zone mai uscate.

3. Nu folosi creme de corp sau fata cu miros puternic! O cantitate mare de parfum nu face decat sa irite pielea sensibila. Alege produse cu miros neutru sau foarte discret.

CITESTE SI: REMEDIU NATURAL PENTRU MAINI IMBATRANITE

CITESTE SI: ELIXIRUL RUSESC TE INTINERESTE CU PANA LA 20 DE ANI

4. Nu evita crema cu factor de protectie! Majoritatea femeilor cred ca atunci cand sunt bronzat sau au pielea inchisa la culoare nu au nevoie de crema cu factor de protectie. Este total gresit! Aceasta este esentiala in orice perioada a anului si cu atat mai mult vara, cand razele ultraviolete sunt foarte puternice.

5. Nu aplica crema de fata in jurul ochilor! Majoritatea femeilor fac aceasta greseala, mai ales daca produsul pe care il utilizeaza este gras. Aceasta caracteristica le da impresia ca hidrateaza in profunzime si este potrivit si pentru zonele sensibile. Este una dintre cele mai mari greseli! Cremele de fata contin ingrediente care dauneaza pielii sensibile.

sursa foto: houstonfaces.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top