Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Ce trucuri să pui în aplicare pentru a avea BUZE SĂRUTABILE

Buzele sunt printre cele mai atractive părți ale corpului, având un rol determinant atunci când dorim să atragem pe cineva. Află mai jos cum poți obține cele mai senzuale buze!

Trucuri pentru buze sărutabile:
1. CONFERĂ VOLUM BUZELOR TALE!

Buzele tale pot părea mai voluminoase cu ajutorul unui ruj cu o nuanță de două ori mai închisă decât culoarea naturală a buzelor. Aplică acea nuanță în centrul buzelor și apoi ”corecteaz-o” cu un ruj normal, cât mai aproape de culoarea buzelor tale.

CITEȘTE ȘI: 4 MODURI ÎN CARE ÎȚI DISTRUGI BUZELE ȘI NU REALIZEZI
2. HRĂNEȘTE-ȚI BUZELE!
Optează pentru hidratarea buzelor tale cumpărând produse pe bază de miere sau aloe vera. Aceste ingrediente minune vor preveni formarea pielițelor deranjante și inestetice de pe buzele tale.

3. EXFOLIAZĂ-ȚI BUZELE!
Amestecă zahăr brun cu două lingurițe de ulei de măsline extra virgin și freacă compoziția de buzele tale cu ajutorul unei perii de dinți. Urmează acest tratament o dată la 7 zile.

4. PROTEJEAZĂ-ȚI BUZELE DE SOARE!
Da, și buzele pot fi arse de razele ultraviolete! Caută în magazinele cu produse cosmetice balsamuri de buze cu protecție solară dacă trebuie să fii afară la cele mai periculoase ore ale unei zile caniculare de vară.
buze 3
5. ALEGE MEREU ROȘU!
Dacă vrei volum garantat, alege un ruj roșu! Acesta îți va fi cel mai bun aliat la agățat transformându-ți buzele în unele sărutabile. Culorile roșu și bordo dau senzația de buze mai mari, chiar dacă în realitate sunt medii sau mici ca mărime.

Sursa foto: iccestetico.es, mujerypunto.cl

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top