Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să mănânci înainte de fitness

Dieta si Sport

Ce trebuie să mănânci înainte de fitness

Nu merge infometată la sala de fitness, deoarece nu vei avea ce calorii să arzi, și, în plus de asta, antrenamentul tău nu va da roade deoarece vei fi extrem de slăbită. Mâncarea înseamnă energie, iar acea energie trebuie să o folosești în scopul dorit: să ai un corp frumos și sănătos.

Un corp bine hrănit va arde mai bine caloriile și va fi mai rezistent la exercițiile fizice, susțin experții în nutriție și sport. Este important să știi ce și cât să mănânci înainte de a merge la sala de fitness, fiind recomandată câte o gustare la fiecare 2-3 ore, indiferent dacă este vorba despre un fruct sau cereale cu iaurt ori croissante fără multă cremă.

A lua gustarea la timp înseamnă a fi responsabilă pentru sănătatea ta. Dacă mănânci fructe, ai nevoie de două ore de digestie. În funcție de alimentele pe care le consumi, și cantitatea acestora, vei da mai mult sau mai puțin randament la antrenament. Trebuie să îți asiguri nutrienții necesari atât înainte de exercițiile de sala de fitness, cât și după terminarea acestora.

IDEI DE MÂNCARE ÎNAINTE DE FITNESS

– consumă carbohidrați și proteine cu o oră înainte de a merge la fitness. Poți alege între fulgii de ovăz și pastele făinoase integrate, iaurt natural sau ouă. De asemenea, dacă vrei să îți iei proteinele din carne, nu refuza tonul sau carnea de curcan. Evită carnea roșie în exces

– consump grăsimile bune! Cereale precum amarantul sunt benefice și te ajută mai ales dacă faci sport întrucât reglează presiunea sângelui.

– hidratează-te înainte de a merge la sala de sport! Este recomandată rehidratarea la fiecare 15 minute, în cazul în care corpul tău pierde prea multă apă din cauza transpirației.

CE POȚI MÂNCA, ÎN MOD CONCRET

O bucată de grătar de pui sau carne de curcan + un măr, o banană + 2 mere sau migdale, o mână de nuci, un mix de legume cu ton, două ouă fierte + 1 banană ca degustare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top