Connect with us

Revistateo.ro

Ce-trebuie-sa-mananci-de-Revelion-ca-sa-ai-noroc-tot-anul-2

Inedit

Ce trebuie sa mananci de Revelion ca sa ai noroc tot anul

Putini oameni se considera norocosi, dar de fapt nu stiu ca atat timp cat au SANATATE, au tot ceea ce le trebuie. Incepe Noul An cu dreptul si fii snatoasa! Mananca aceste alimente, iar in 2016 nu va trebui sa iti faci griji in privinta sanatatii.

Iata ce trebuie sa mananci de Revelion ca sa ai noroc tot anul!

1. Legume
In unele culturi, exista alimente purtatoare de noroc. Se spune ca daca le mananci in noaptea dintre ani, vei fi sanatos tot anul, dar si plin de noroc. Acestea sunt de obicei, legumele care se umfla atunci cand fierb: mazarea sau fasolea. Aceste legume sunt bogate in fibre si ajuta organismul, regland tensiunea arteriala. Este indicat sa le consumi inainte de petreceri, mai ales cum este cea de Revelion.

2. Zarzavaturi
Culoarea verde este ascociata cu ideea de inflorire si dezvoltare, tocmai de aceea multa lume consuma verdeturi in noaptea de Revelion, pentru a atrage prosperitatea de partea lor. In plus, verdeturile sunt pline de vitamine, care iti asigura energie pe termen lung si iti ajuta sangele prin oxigenarea eficienta a acestuia.

3. Struguri
In Spania este regula de aur ca in noaptea dintre ani sa mananci 12 boabe de struguri. Asta fac toti spaniolii daca vor sa aiba un an nou norocos. In plus, strugurii sunt fantastici pentru sanatatea organismului, continand o cantitate semnificativa de antioxidanti.

4. Peste
Se spune ca daca vrei sa ai parte de succes pe plan profesional, este indicat sa mananci peste in seara de Revelion, deoarece acesta poate inoata in lung si lat, dar nu da niciodata inapoi. Merge orice fel de peste, deoarece toti contin Omega 3, un acid gras esential pentru sanatatea organismului.

5. Rodie
Daca incerci sa ramai insarcinata de ceva tim0p, acest aliment poate fi talismanul tau norocos. Introdu-l in dieta ta zilnica si iti vei mari familia cu inca un membri mai repede decat credeai.

Asigura-te ca ai aceste alimente pe masa de Revelion si vei avea noroc tot anul!

Ce parere ai despre ce trebuie sa mananci de Revelion ca sa ai noroc tot anul? Spune-ne in comentarii

Sursa foto: Onlyoublog.com

Citeste si: 6 zodii care se gândesc DOAR la amor în noaptea de Revelion 2018

În noaptea de Revelion, poziția astrelor va influența elementul semnului zodiacal și unele zodii nu vor rezista impulsului sexual.

În seara de 31 decembrie 2017, Berbecii vor fi irezistibili pentru sexul opus. Se vor grăbi să facă măcar o cucerire înainte de a începe numărătoarea inversă. Însă odată ce vor reuși să prindă pe cineva în mrejele lor, se vor plictisi repede și vor deveni dintr-odată circumspecți.

Taurii nu vor sta deloc pe tușă înainte de a bate orologiul de la miezul nopții. Dar, deși la început vor fi interesați numai de o aventură, după ce vor ajunge în așternut este posibil să se gândească și la viitor, deoarece se vor atașa imediat de noua lor cucerire și vor deveni posesivi, geloși.

6 zodii care se gândesc la amor în noaptea de Revelion 2018

La trecerea dintre ani, Capricornii se vor transforma în adevărați vânători care vor cuceri inimile și nu numai, prin energia lor debordantă. Spre marea lor uimire, vor fi mult mai creativi și mai romantici decât de obicei.

Vărsătorii vor fi în căutarea dragostei și a popularității. Vor crede că o frumoasă relație de iubire se poate înfiripa, dar s-ar putea să se înșele, deoarece vor fi doriți numai pentru o noapte de amor. Pentru a nu suferi, se recomandă să trăiască bucuria clipei care li se oferă.

Nativii Balanță și Scorpion vor simți nevoia de mai mult sex. Fără să-și ascundă adevăratele intenții, vor emite puternice semnale sexuale partenerilor și poate că, de aceea, miezul nopții îi va găsi…îmbrățișați, în pat, lucru care le va da sentimentul că au pășit cu dreptul în Noul An.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbi despre evenimentele şocante din ultimul an şi a făcut previziuni despre 2018. Ea susţine că anul acesta se va încheia într-o notă pozitivă, dar că următorul va fi destul de dificil.

Carmen Harra, despre care multă lume crede că a prezis trecerea în nefiinţă a Stelei Popescu, a Cristinei Stamate şi a Regelui Mihai, cred că vom fi loviţi de greutăţi în anul care va urma.

Carmen Harra crede că ne aşteaptă un an greu şi că trebuie să fim foarte atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru.

Celebra clarvăzătoare anunţă că 2018 va fi dificil
Clarvăzătoarea susţine, însă, că sfârşitul anului va fi unul pozitiv, fără moartea altor personalităţi din România.

„Anul 2018 este un an foarte dificil pentru noi, pentru umanitate. În 2018 suferim consecinţele acţiunilor din 2017. Este un an în care trebuie să fim foarte atenţi la tot ce se întâmplă”, a explicat Carmen Harra.

Clarvăzătoarea susţine că acest lucru se întâmplă pentru că nu am făcut alegerile bune în anul 2017.

1 Comment

1 Comment

  1. Kata

    2015-12-31T07:44:55+02:00 at 2015-12-31T07:44:55+02:00

    Eu mananc legume din carne.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top