Connect with us

Revistateo.ro

Ce subiecte nu trebuie sa discuti niciodata cu o femeie. TOP 8 greseli facute de barbati

Stiri

Ce subiecte nu trebuie sa discuti niciodata cu o femeie. TOP 8 greseli facute de barbati

Chiar daca te consideri un barbat puternic si sigur pe tine ar fi bine ca la prima intalnire cu femeia visurilor tale sa nu o dai in bara. Daca totusi vrei ca prima apropiere sa iasa perfect si sa ajungi cu ea in pat, trebuie sa citesti randurile care urmeaza.

Nu o intreba niciodata cu cati barbati a fost

Chiar daca pare tentant sa afli acest detaliu, te sfatuiesc sa te mai gandesti. O vei jigni! Daca totusi nu te poti abtine ai putea sa o intrebi, de exemplu, cate relatii de durata a avut. Daca iti va raspunde ca au fost foarte multi barbati in viata ei, vei crede ca se lasa prea usor. Daca raspunsul este contrar primei afirmatii, vei avea tendinta sa crezi ca este ceva in neregula cu ea. Totusi, daca iti spune ca a avut 2 sau 3 relatii de lunga durata iti poti da seama cu cati barbati a facut sex. SFAT: Incearca sa duci subiectul „sex” spre zona „relatiilor”.

Mergem la mine acasa?

In clipa in care ii vei adresa aceasta intrebare se va gandi automat la sex. Lasa lucrurile sa curga lin si poate daca vei avea noroc te va invita chiar ea in apartamentul ei. Daca insa raspunsul este negativ iti vei da seama ca nu va ramane cu un gust amar dupa prima intalnire. SFAT: Nu te grabi cu faptele.

Te-ar deranja daca imi vei cunoste familia?

Doar pentru simplul fapt ca tu te crezi pregatit pentru ca ea sa iti cunoasca familia, asta nu inseamna ca si ea este pregatita. Reformuleaza-ti propunerea si poate ca pe viitor isi va da seama ce trebuie sa aleaga. SFAT: Pasii firesti intr-o relatie vor veni de la sine, asa ca nu forta nota.

CITESTE SI: 7 lucruri surprinzatoare despre sex. Barbatii si femeile, fata in fata
CITESTE SI: S-a laudat in tren ca si-a inselat sotia, apoi a avut parte de SOCUL VIETII! Morala pentru toti BARBATII INFIDELI!

Cum a fost?

Greseli facute de barbati. Niciodata, dar niciodata nu o intreba cum a fost partida de sex care tocmai s-a incheiat. Daca este o femeie desteapta te va minti pentru a nu-ti rani ego-ul. In loc de aceasta intrebare mai putin inspirata, ai putea exclama ca „totul a fost minunat!”. Teoretic ar putea sa iti dea un feedback. SFAT: Dupa ce terminati nu va imbracati imediat ca si cand nu v-ati cunoaste. Mai petreceti timp impreuna imbratisati.

Nu ii jigni vestimentatia

Chiar daca asta ne este firea, sa glumim pe seama pregatirilor pe care le fac femeile inainte de intalnire, trebuie sa te gandesti ca ai putea-o jigni. Mai bine adu-i un compliment si da vina pe material sau pe accesoriile articolului vestimentar. SFAT: Spune-i ca nu iti place materialul hainei si ca nu ii avantajeaza minunatul corp.

Te-ai ingrasat

Toate ca toate dar nu ii spune unei femei ca este grasa! Te asigur ca ea stie deja acest lucru si inca o confirmare venita din partea ta ar demoraliza-o. SFAT: Spune-i ca ai vrea sa va antrenati impreuna si ca ar fi bine sa va schimbati stilul de viata.

Auzi, nu imi plac prietenii tai.

Daca ii spui acest lucru, asteapta-te la o cearta. Situatia se poate eschiva printr-o discutie amuzanta in care sa ii spui ca X sau Y pare ciudat. SFAT: Spune-i ca ai vrea sa cunosti oameni noi si ca ai dori sa va petreceti timpul cu un alt cuplu.

Fosta mea partenera obisnuia sa faca asta in pat

Decat sa strici momentul intim si sa o enervezi, mai bine i-ai spune ce vrei sa incerci fara insa sa ii mentionezi numele fostei iubite. Daca este fata inteligenta isi va da seama ca fanteziile vin din experientele anterioare. SFAT: Initiativa ar trebui sa vina din partea ta.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top