Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 22 - 28 octombrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 22 – 28 octombrie 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul săptămânii 22 – 28 octombrie 2018 pentru fiecare zodie. Citește sfatul săptămânii și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul săptămânii 22 – 28 octombrie 2018

BERBEC: Nu te mai preocupa de ceea ce spun alții despre tine și ocupă-te de lucruri mai importante pentru tine, precum familia, dar și locul de muncă. Preocupându-te de bârfe, uiți ce este mai important pentru tine. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

TAUR: Ascultă-ți mai mult instinctul în această săptămână, deoarece s-ar putea să te scoată din multe situații neprevăzute. Ai mai multă încredere în tine și în deciziile tale, dacă tu nu știi ce este bine pentru tine, atunci cine știe? Zile norocoase: marți și vineri.

GEMENI: Suporți prea multe critici și poate că ar trebui să iei atitudine, mai ales dacă știi că nu ai făcut ceva greșit. Nu îi lăsa pe ceilalți să profite prea mult de bunătatea ta, căci vei pierde mult în aceste zile altfel. Zile norocoase: joi și duminică.

RAC: Petrece mai mult timp cu persoanele dragi și ieși mai des din zona ta de confort. Va fi o mare provocare pentru tine să faci acest lucru, dar vei vedea că va fi cel mai bine pentru tine. Zile norocoase: miercuri și vineri.

LEU: Nu te mai gândi la persoanele din trecut și revino cu picioarele pe pământ. Alergând după doi iepuri zilele acestea, s-ar putea să nu prinzi niciunul și să te trezești singur și fără un umăr pe care să poți plânge. Zile norocoase: luni și joi.

FECIOARĂ: Ascultă mai mult de persoanele care sunt mai în vârstă decât tine și au mai multă experiență. O să vezi că vei afla multe lucruri bune pentru tine și le vei putea folosi în aceste zile. Zile norocoase: miercuri și duminică.

BALANȚĂ: Spune ce ai pe suflet în aceste zile și nu te gândi la răspunsurile pe care le vei primi. Trebuie să îți eliberezi sufletul, pentru că toate problemele care te apasă îți creează o stare neplăcută. Zile norocoase: luni și marți.

SCORPION: Nu renunța la proiectul la care lucrezi de multă vreme, chiar dacă dă semne că nu se va finaliza așa cum ți-ai dori. O să vezi că lucrurile pot lua întorsături neașteptate. Zile norocoase: miercuri și joi.

SĂGETĂTOR: Folosește-ți toate resursele pentru a duce la bun sfârșit un plan, ca să poți începe cât mai repede altceva. Ai nevoie de aceste schimbări importante din viața ta. Zile norocoase: luni și vineri.

CAPRICORN: Ai mai multă încredere în persoana iubită și în sfaturile pe care ți le dă. Cu siguranță că vede altfel lucrurile decât tine, iar o pereche în plus de ochi nu strică niciodată. Zile norocoase: joi și duminică.

VĂRSĂTOR: Ai mai multă grijă la ceea ce îți spun cei din jur, mai ales persoanele care sunt mai în vârstă decât tine. Fără să îți dai seama o să primești niște sfaturi importante, care îți vor prinde foarte bine. Zile norocoase: luni și duminică.

PEȘTI: Ai nevoie să petreci mai mult timp cu tine, să îți dai seama de ce ai nevoie exact pentru perioada următoare. Așa vei putea să faci niște alegeri extrem de importante pentru tine și pentru cei dragi. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top