Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 14 – 20 ianuarie 2019 pentru toate zodiile

Sfatul săptămânii 14 – 20 ianuarie 2019. Iată care sunt provocările acestei săptămâni și ce trebuie să eviți pentru a avea o săptămână de vis.

BERBEC: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Ai ocazia zilele acestea să termini ceea ce ai evitat să faci în ultimele zile și să primești și apreciere pentru acestea. Zile norocoase: luni și joi.

TAUR: Nu te descuraja dacă ceva nu funcționează în viața ta zilele acestea. Fii mai optimist și muncește mai mult, comunică mai mult și ai încredere în forțele tale. Zile norocoase: miercuri și vineri.

GEMENI: Fii mai atent la discuțiile pe care le ai în această săptămână cu colegii de muncă, dar și cu persoana iubită. Riști să creezi niște conflicte fără voia ta. Zile norocoase: joi și duminică.

RAC: Starea ta sufletească poate conta mult în deciziile pe care le ai de luat în această săptămână. Ascultă-ți instinctul înainte de a hotorî ceva. Zile norocoase: luni și duminică.

LEU: Nu te mai preocupa de ceea ce cred ceilalți despre tine și încearcă să le dovedești faptul că ești o persoană de bază. Vei reuși să schimbi multe păreri în această săptămână. Zile norocoase: marți și vineri.

FECIOARĂ: Fii mai maleabil în această săptămână și nu îi mai critica pe ceilalți atât de ușor. Nu toți sunt la fel de perfecționiști ca tine, iar acest lucru pare că nu îți dă pace. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

BALANȚĂ: O discuție cu persoana iubită se poate termina în lacrimi în aceste zile. Pregătește-te sufletește pentru această săptămână și evită să ceri explicații. Zile norocoase: luni și duminică.

SCORPION: Cere sfaturile unei persoane mai experimentate, mai în vârstă, în cazul în care ai impresia că ceva nu se duce înspre punctul dorit de tine. Aceste discuții îți vor deschide ochii mai bine. Zile norocoase: miercuri și joi.

SĂGETĂTOR: Dacă nu vrei să dai explicații serioase în această săptămână, nici nu le cere. Las-o așa cum a picat, cel puțin până când vei putea să dai niște răspunsuri favorabile pentru tine. Zile norocoase: joi și duminică.

CAPRICORN: Nu te teme să îți ceri drepturile, să le arăți celorlalți ce ai reușit să faci până acum și ce îți dorești să primești, chiar în următoarea perioadă. Meriți ceva mai bun. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

VĂRSĂTOR: Îți stă gândul la distracție, însă s-ar putea să fii pus la punct pentru că uiți să faci niște lucruri. Concentrează-te mai mult și dă dovadă de mai multă seriozitate. Zile norocoase: marți și sâmbătă.

PEȘTI: Ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta. Odihnește-te mai mult și cere-le ajutorul celorlalți, ca să rezolvi problemele care intervin în această săptămână. Zile norocoase: joi și vineri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top