Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 17 – 23 decembrie 2018

Citește sfatul săptămânii 17 – 23 decembrie pentru zodia ta și află care sunt zilele tale norocoase.

Sfatul săptămânii 17 – 23 decembrie 2018:

BERBEC: Nu te arunca în gura lupului dacă nu ești convins 100% că poți face față represaliilor. Zile bune: miercuri și joi.

TAUR: Ai la dispoziție 7 zile în care poți demonstra că unele lucruri pot fi finalizate în timp record. Zile bune: luni, marți, miercuri și vineri.

GEMENI: Ești prins într-o avalanță de sentimente contradictorii și te gândești serios să iei lucrurile așa cum sunt, fără mari bătăi de cap. ZIle bune: sâmbătă și duminică.

RAC: Lasă la o parte fricile și axează-te pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Zile bune: joi și duminică.

LEU: Iei parte la tot felul de evenimente și ai ocazia unică să demonstrezi că ești un priceput în tainele oratoriei. Zile bune: vineri și sâmbătă.

FECIOARĂ: Nu te lăsa învins pentru nimic în lume. Acum trebuie să lupți mai mult ca niciodată pentru visele tale. Zile bune: miercuri, joi și sâmbătă.

BALANȚĂ: Nimic nu se compară cu a petrece timpul cu cei dragi. Arată-le iubirea pe care le-o porți. Zile bune: miercuri și joi.

SCORPION: Nu uita de unde ai plecat și învață-i pe cei din jur să se autodepășească, așa cum ai reușit și tu. Zile bune: vineri, sâmbătă și duminică.

SĂGETĂTOR: Te preocupă foarte mult starea de sănătate a celor din jur, așa că ar trebui să fii alături de ei. Zile bune: joi și duminică.

CAPRICORN: Rupe-te de cercurile toxice de prietenie și caută tovarăși noi la drumul tău. Zile bune: miercuri și duminică.

VĂRSĂTOR: Ai parte de momente fantastice alături de prieteni și descoperi valorile prieteniei. Zile bune: luni, marți și vineri.

PEȘTI: Nu te panica, nu te agita înainte să afli niște răspunsuri. Totul va fi bine. Zile benefice: vineri și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top