Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 21 – 27 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Citește sfatul săptămânii 21 – 27 ianuarie 2019 pentru zodia ta și află care sunt provocările din această perioadă.

Sfatul săptămânii 21 – 27 ianuarie 2019:

BERBEC: Petrece mai mult timp cu persoanele dragi. Ai nevoie de afecțiune, căci e o perioadă debusolantă. Zile norocoase: marți și vineri.

TAUR: Trebuie să îți faci noi proiecte și viziune, Slavă Domnului, ai. Nu te lăsa bătut. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

GEMENI: Distracția nu se termină niciodată, chiar dacă nu e cea mai roz săptămână. Zâmbește și bucură-te de viață. Zile norocoase: miercuri și vineri.

RAC: Lasă criticile nefundamentate căci ele nu vor duce niciunde. Este timpul să fii modest. Zile norocoase: vineri și duminică.

LEU: Pornește la drum cu mai multă încredere. Ești pe punctul de a câștiga o bătălie importantă. Zile norocoase: luni, marți și miercuri.

FECIOARĂ: Nu tot ce zboară se mănâncă și îți vei da seama de asta în următoarea perioadă. Ia lucrurile ca atare. Zile norocoase: marți, vineri și duminică.

BALANȚĂ: Nu căuta adevărurile în locurile evidente. Trebuie să sapi mai mult pentru anumite informații. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

SCORPION: Nu te impune dacă nu ai suficiente argumente. Trebuie să te documentezi mai mult înainte să vorbești. Zile norocoase: miercuri și vineri.

SĂGETĂTOR: Ai lipici la bani săptămâna asta, așa că profită din plin de perioada benefică. Zile norocoase: joi și sâmbătă.

CAPRICORN: Îndreaptă-ți gândurile spre lucrurile pozitive din viața ta. Zile norocoase: marți, miercuri și duminică.

VĂRSĂTOR: Poți să fii lider în ceea ce faci, așa că nu te culca pe o ureche. Zile norocoase: marți, miercuri și vineri.

PEȘTI: Trebuie să te gândești serios la cum vrei să se termine anumite situații din viața ta. Deciziile nu mai pot fi amânate, oricât ar fi de dureroase. Zile norocoase: luni, vineri și sâmbătă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top