Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 7 – 13 ianuarie 2019 pentru toate zodiile

Sfatul săptămânii 7 – 13 ianuarie 2019. Iată care sunt provocările pentru toate zodiile în a doua săptămână a anului 2019.

BERBEC: Ascultă-ți mai mult instinctul în aceste zile, pentru că s-ar putea să fii nevoit să iei niște decizii extrem de importante pentru tine și pentru ceilalți. Zile bune: miercuri și vineri.

TAUR: Învață să mai asculți și de ceea ce spun ceilalți și să faci așa cum zic ei, pentru că s-ar putea să faci niște greșeli majore în această săptămână. Zile bune: marți și joi.

GEMENI: Drămuiește-ți mai bine banii, deoarece ai tendința zilele acestea să faci niște cheltuieli care nu sunt necesare. Niște cheltuieli neprevăzute te pot da peste cap. Zile bune: vineri și duminică.

RAC: Renunță la lucrurile din trecut care nu te mai fac fericit și ocupă-te mai mult de tine. Ai noroc să cunoști niște persoane care îți pot schimba existența. Zile bune: luni și vineri.

LEU: Nu te teme să iei decizii majore săptămâna aceasta, căci ai tot ce îți trebuie pentru a alege ceea ce e cel mai bine pentru tine și pentru persoanele pe care le iubești. Zile bune: miercuri și joi.

FECIOARĂ: Fii mai flexibil în aceste zile la serviciu, dar și în viața de familie. Riști să te cerți cu toată lumea dacă nu ești de acord și cu părerea celorlalți. Zile bune: luni și duminică.

BALANȚĂ: Te afli prins între ciocan și nicovală și de tine depinde această săptămână și cât de reușită va fi. Diplomația de care dai dovadă îți va prinde tare bine. Zile bune: miercuri și sâmbătă.

SCORPION: Săptămâna aceasta poți avea parte de multe surprize pe plan sentimental, așa că pregătește-te să fii surprins și fii entuziasmat de tot ce te așteaptă. Zile bune: vineri și duminică.

SĂGETĂTOR: Încearcă să faci pace cu toți cei cu care te-ai certat în ultima perioadă. Nu le mai purta pică, deoarece nu merită să îți îngreunezi sufletul din această cauză. Zile bune: marți și miercuri.

CAPRICORN: O discuție cu persoana iubită te poate face să înțelegi unde greșești în ceea ce faci și ce ar trebui să schimbi la tine pe viitor. Zile bune: luni și sâmbătă.

VĂRSĂTOR: Muncește mai mult dacă vrei să obții recunoașterea celorlalți. Nu o să cadă nimic din cer în aceste zile, doar pentru că vrei tu neapărat ceva. Zile bune: miercuri și vineri.

PEȘTI: Nu exagera cu munca și ocupă-te mai mult și de odihna ta. Riști să ajungi la suprasolicitare până la finalul săptămânii. Zile bune: joi și vineri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top